Aczél Zoltán: „Összességében masszív, kompakt volt a csapat” – PMFC – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (felkészülési mérkőzés)

Harmadik felkészülési meccsét játszotta a Misleny. Kezdésként Érden 3-3-as döntetlent ért el, majd szerdán 5-2-re nyert Majoson, szombaton pedig a PMFC ellen győzedelmeskedett. Úgy tűnik, hogy Aczél Zoltán együttesének formája felfelé ível. A bajnoki rajtig még van három hét a játék csiszolgatására, a variációk kipróbálására.

PMFC – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (0-1)

PMFC: PMFC: Helesfay – Terbe, Rácz L., Pejovics, Majnovics – Kártik, Szeles, Bukovics, Szabó, Harsányi – Gera

Csereként pályára lépett: Varasdi, Svedyuk, Varga, Takács, Bachesz, Vas, Orbán, Miklós, Gyurkits

Vezetőedző: Weitner Ádám

HR-Rent Kozármisleny: Csenterics – Gajág, Füredi, Nagy Zs. – Beke, Nagy E., Horváth D., Vajda, Turi – Horváth P., Kirchner

Csereként pályára lépett: Lékai, Sárosi, Dávid, Szabó N., Bor, Molnár, Kozics, Major, Rácz B., Hegedűs, Tóth Z., Barkóczi, Nagy M.

Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerzők: Vas, illetve Horváth P., Bor

Aczél Zoltán (Kozármisleny): A héten az volt a terv, hogy hétről-hétre, napról-napra javuljon a játékunk és a csapat mentális és fizikális állapota. Ma egy jó Péccsel találkoztunk, még ha volt is pár sérültjük, de azért egy jó csapattal tudtak felállni. Jó iramú mérkőzést játszottunk, mi sort cseréltünk a félidőben, ők azért több embert tovább játszattak, aztán később cserélték őket. Egy tipikus NB II-es mérkőzésre került sor, sok párharccal. Egy olyan játékrendszert próbáltunk ki, amelyet az utóbbi időben nem játszott a csapat. Ez az első 20-25 percben megfelelő is volt, kevés lehetőséget engedélyeztünk a Pécsnek, nekünk voltak kidolgozott lehetőségeink és kontráink, amiből gólt is szereztünk és további gólokat is szerezhettünk volna. A 25. perc környékén valószínűleg savba kerülhettek a játékosok, ekkor volt egy kis zavar és a Pécsnek voltak lehetőségei. Összességében masszív, kompakt volt a csapat, ez tetszett nekem nagyon. Tudtuk, hogy mit szeretnénk csinálni és ezt a játékosok próbálták is megvalósítani, nagyon jó hozzáállással hozták le a félidőt. A második félidőre sort cseréltünk, voltak ekkor fiatalok, próbázók, idősebbek és ekkor egy másik felállási formában játszottunk, sokkal agresszívebben fent kezdtük a védekezést, az nagyon jól működött, az első 20 percben fölényben voltunk. Rúgtunk egy újabb szép gólt és utána még volt 2-3 komoly lehetőségünk. A találkozó végére talán el is fáradtunk és könnyelműek is lettünk. A végén nem a kapott góllal volt probléma, inkább azzal, hogy a Pécsnek volt 2-3 komoly helyzete, főképp hátul elvesztett labdákból. Hibák vannak, ezeket napról-napra próbáljuk javítani. Aminek nagyon örülök, hogy ebben a munkában partnerek a játékosok. Egy reggel 10 órás edzőmérkőzésre olyan hozzáállással jöttek oda ma a labdarúgók, hogy az dicséretes. Elégedett vagyok a héttel, nemcsak az edzőmérkőzésekkel, hanem az edzésekkel is, megint kicsit léptünk előre.

Forrás: https://www.kozarmislenyfc.hu/