A Vasas hozta a kötelezőt a BVSC ellen: VIDEÓ

A Vasas FC a kiesés ellen küzdő BVSC-Zuglót fogadta a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában.

Az első 15 percben Tóth Milán előtt adódott lehetőség, ám lövésig már nem jutott el, a 16. percben azonban nagy szerepe volt abban, hogy az angyalföldiek megszerezzék a vezetést: egy az egyben megverte Deutsch Bencét, lövését védte Csenterics, a kipattanót Doktorics tette le Berecznek, ő pedig megszerezte a Vasas vezetőgólját. A 36. percben Csenterics volt a főszereplő, előbb Tóth Milán lövését védte, majd Berecz duplázását is kifogta a zuglóiak kapusa. A 41. percben talált először kaput a BVSC, Mitrovic kapáslövését fogta Jova.

kép: Vasas FC

Álomszerűen indult a Vasasnak a második félidő, Doktorics húzott el a balszélen, lapos beadása Királyról vágódott a kapuba, így a második félidő első percében növelték előnyüket a házigazdák. A 67. percben Nwachukwu lövését védte bravúrral Jova, így a BVSC nem tudott zárkózni. A 71. percben Deutsch Bence visszarántotta Tóth Milánt, a BVSC védőjének így ez a második sárgája volt, így kiállította a játékvezető.

A Vasas 2-0-ra nyert a BVSC ellen és fellépett a második helyre és a forduló után csak abban az esetben marad ott, ha az ETO otthon nem tudja legyőzni a Siófokot.

Vasas 2-0 BVSC-Zugló (Berecz 16′, Király öngól 46′)

VASAS: Jova – Pávkovics, Otigba, Baráth B. – Hidi M. S. – Bakti B. (Girsik A., 70.), Berecz Zs. (Vida M., 83.), Urblík J., Doktorics (Deutsch L., 77.) – Radó (Holender, 70.), Tóth Milán (Zimonyi, 82.). Vezetőedző: Gera Zoltán
BVSC-ZUGLÓ: Csenterics – Nagy J. (Benkő-Bíró, 52.), Vinícius (Hesz, a szünetben), Deutsch B., Király Á. – Tóth K., Hidi P. (Nwachukwu, 52.) – Ihrig-Farkas (Tóth Milán, 77.), Mitrovics (Májer, 77.), Kelemen P. – Bacsa P. Vezetőedző: Szekeres Tamás

Nézőszám: 1496