A BVSC legyőzte a Csákvárt és már nincs kieső pozícióban

A héten edzőváltáson átesett BVSC-Zugló a Csákvárt fogadta a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Szőnyi úton. A kispadra újra Kincses Ádám ült le, aki másodedzőként segítette elődei munkáját és időszakosan ő volt a vezetőedző az Urbán-éra után és a Szekeres-korszak előtt, munkáját pedig szakmai igazgatóként Kisteleki István segíti.

A 15. percben jött az első nagyobb helyzet, ekkor Mitrovic lőtt jobbal kapufát, majd Zelizi védte Ihrig-Farkas duplázását. 7 perc múlva Hidi lőtt ballal, a kapufa ismét kisegítette a Csákvárt. A 43. percben a vendégek is eljutottak egy kapufáig, Mészáros találta el a felső lécet.

A második félidő mindkét csapat előtt kisebb helyzeteket hozott, majd a 85. percben jött egy zuglói szabadrúgás, Mitrovic legurított Mucsányinak aki befelé cselezett és nagyon szép tekeréssel előnyhöz juttatta a hazaiakat.

A BVSC a szezonban másodszor is legyőzte a Csákvárt és a PMFC botlása nyomán elmozdult a kiesőhelyekről.

BVSC 1-0 Csákvár (Mucsányi 85')

BVSC-ZUGLÓ: Csenterics – Benkő-Bíró, Vinícius, Hesz (Deutsch B., 57.), Király Á. – Tóth K., Hidi P. – Ihrig-Farkas (Kelemen P., 70.), Mitrovics, Mucsányi M. (Csősz R., 88.) – Bacsa P. (Nwachukwu, 70.). Megbízott edző: Kincses Ádám
CSÁKVÁR: Zelizi – Szalai P., Karacs, Gregor Z. (Babós L., 73.), Murka – Farkas A., Mészáros D., Ominger (Fejős Á., 73.) – Gazdag V. (Baracskai R., 86.), Simon A. (Nagy Z., 63.), Juhász L. (Szakály D., 63.). Vezetőedző: Tóth Balázs

Nézőszám: 200