Továbbra is Stefan Drazicot akarja az Újpest – sajtóhír

A télen több kérője is akadt Stefan Drazicnak, az NB1-ben szereplő Mezőkövesd 31 éves szerb támadójának. Állítólag az Újpest és a Fehérvár is megpróbálta szerződtetni őt, de nem sikerült egyik félnek sem egyezségre jutni a játékossal, de állítólag a fővárosi lila-fehér klub továbbra sem tett le a gólerős támadó megszerzéséről.

fotó: MTI

A csakfoci.hu információi szerint az Újpest vezetősége és Stefan Drazic képviselői már tárgyaltak az esetleges nyári klubváltásról, de megegyezés még nincs a felek között, így továbbra is tárgyalnak majd egymással. Stefan Drazic szerződése a nyáron lejár Mezőkövesden, így átigazolási díjat nem kellene fizetni egy klubnak sem a 31 éves támadóért, de a játékos még nem mondott le arról sem, hogy a jövőben külföldön folytassa a labdarúgó pályafutását. Ráadásul a kövesdiek is nehéz helyzetben vannak, hiszen elég közel vannak ahhoz, hogy elbúcsúzzanak az NB1-től, ami miatt a külföldi játékosokat el kell adniuk.

fotó: MTI

Stefan Drazic az idei szezonban 27 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amelyek 10 gólt szerzett, és ennek köszönhetően negyedik a góllövőlistán. Érdekesség a szerb támadóval kapcsolatban, hogy a legutóbbi idényben a 2. helyen végzett a góllövőlistán 14 góllal, és csak a 26 gólos Varga Barnabás tudta megelőzni őt.