Szurkolói ankétot tartott a Kisvárda

Már hagyománnyá vált Kisvárdán, hogy a szezon kezdete előtt szurkolói ankétot tartanak, és ez idén sem volt másképp. Az NB1 utolsó, 12. helyén álló szabolcsi együttes a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium dísztermében tartotta meg a szurkolói ankétot, amelyen nagy volt az érdeklődés. Az eseményen felszólaltak a klub legnagyobb emberei, valamint bemutatták az első keretbe érkező új futballistákat is.

fotó: Kisvárda FC

Az első felszólaló Leleszi Tibor, Kisvárda város polgármestere volt.

,,Ahogyan Simon Tibor mondotta régen, hogy lehet rosszul játszani, de lélektelenül sosem. A csapat jelenlegi helyzetében azt sem teheti meg, hogy rosszul játsszon, hiszen kellenek a győzelmek, ahhoz meg szükséges a jó teljesítmény. A város egyértelműen a csapat mellett áll, és szurkolok is nekik, hogy elérjék a kitűzött célokat.”

Feczkó Tamás vezetőedzőként először vett részt szurkolói ankéton, amelyen vázolta a felkészülési időszak teljes menetét, valamint bízik abban, hogy az elvégzett munka és az erősítések elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy Kisvárdán a következő szezonban is NB1-es csapat legyen.

fotó: Kisvárda FC

Ezután következett Révész Attila sportigazgató, aki sok mindenről beszélt. Többek között a szakmai stáb kijelölésének okairól, az úgynevezett fiatalszabály rejtelmeire, amelyben jól áll a Kisvárda, hiszen az MTK mögött a 2. helyen állnak a fiatalok játékperceit illetően. A cél, hogy idővel az akadémia neveltjei kerüljenek túlsúlyba a felnőttcsapatnál, ennek érdekében több játékos kölcsönben játszik már NB2-ben és NB3-ban. A keretről annyit mondott, hogy sosem volt még ilyen erős, mint most.

,,Meglátásom szerint csapatunk komoly játékerőt képvisel, és ha bennmaradunk az élvonalban, efelől nincs is kétségem, akkor a következő bajnokságban ismét meghatározó és kulcs erő lehetünk az NB1-ben. Sosem volt még ilyen bő és minőségi keret Kisvárdán.”

fotó: Kisvárda FC

dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő is kapott szót a szurkolói ankéton, amelyen ő a csapat és a stáb munkája mellett kiemelte a szurkolók és persze a szponzorok szerepét. Elmondta, minden kapcsolatot be kellett vetni annak érdekében, hogy Wellington Nem időben Magyarországra érkezhessen.

Ezután a csapatkapitány, Lucas adta át az első keretbe érkező új játékosoknak a saját nevükkel és mezszámukkal ellátott Kisvárda mezt.

fotó: Kisvárda FC

A sereghajtó várdaiak szombaton játsszák a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzését, amelyet teltház előtt rendeznek meg. Feczkó Tamás tanítványai a Dejan Stankovic vezette Ferencvárossal néznek farkasszemet majd a Várkerti Stadionban.


Kisvárda Master Good

Távozott: Czérna Erik (Budafokra került kölcsönbe), Mihailo Hotra (?)

Érkezett: Bernardo Matic (Ordabaszi), Andrija Filipovic (Aktobe), Wellington Nem (EC Vitória)