Sztanyiszlav Csercseszov: „Szeretnénk megünnepelni a mérkőzés végén a Ferencváros 34. bajnoki elsőségét!” – a Kisvárda látogat a már bajnok Fradihoz

A Kecskemét pénteki vereségével bizonyossá vált, hogy ebben az évben is a Fradi lett a bajnok. Ez nem túl nagy meglepetés, hiszen már a pontvadászat elkezdése előtt szinte mindenki ezt jósolta. Ugyanakkor mindenképpen elismerés illeti a zöld-fehérek játékosait, hiszen nem csak a bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon is kifejezetten jól teljesítettek. Szombaton este mindenképpen lesz mit ünnepelni, egy újabb győzelem csak hab lenne a tortán. A Kisvárda erre az estére ideális partnernek tűnik, hiszen számára se nagyon van tét, ráadásul borzalmas formában van, hosszú hetek óta nem nyert meccset.

2023.05.06. (szombat) 19:45 óra

FERENCVÁROSI TC – KISVÁRDA MASTER GOOD

Sztanyiszlav Csercseszov: A derbin aratott sikerünk nagy lökést adhat a hátralévő meccsekre, és az ott mutatott játékkal eredményesek lehetünk a várdaiak ellen is. Az elmúlt két, ellenük lejátszott meccsen nem kaptunk gólt, itthon magabiztosan nyertünk, szóval ha ezt a két dolgot megvalósítjuk, akkor már elégedett leszek. Úgy készültünk, hogy a Kisvárda ellen eldőlhet a bajnoki cím, de ez már korábban megtörtént. Csak bátorítani tudom a szurkolóinkat, hogy minél többen legyenek a stadionban szombat este, mert mi velük szeretnénk megünnepelni a mérkőzés végén a Ferencváros 34. bajnoki elsőségét!”

Forrás: https://www.fradi.hu/

Milos Kruscsics: „Hetekkel ezelőtt elkezdtünk egy folyamatot, aminek a részeként a játékosok igyekeznek elsajátítani az új elképzeléseket és annak részleteit. Ez nem könnyű feladat, de jó úton járunk. Nem nyertünk mérkőzést az elmúlt hetekben, viszont csak egyet veszítettünk el az ötből, és két alkalommal is úgy maradtunk le a győzelemről, hogy a zsebünkben volt a meccs. Nem állhatunk meg a fejlődésben! Jó a légkör, a játékosok a legjobbjukat nyújtják az edzéseken. Elmondtam nekik is, hogy előbb-utóbb nyerni fogunk. Talán még ennél is keményebben kell dolgoznunk, hinni abban, amit csinálunk és hinni magunkban!”

Forrás: https://kisvardafc.hu/