Srdjan Blagojevic: „A Paks elképesztő eredményeket ért el az elmúlt időszakban, ezért tisztelet jár a játékosainak és az edzőjüknek is” – Paksra utazik a DVSC

Mindkét együttes remek formában van, a Paks és a Debrecen egyaránt tizenkét pontot gyűjtöttek összesen az elmúlt öt fordulóban. A párharc győztese nagyon közel kerül ahhoz, hogy a bajnokság végén dobogós helyen végezzen.

2023.05.06. (szombat) 16:30 óra

PAKSI FC – DVSC

Srdjan Blagojevic: – Én nem a dobogóra, hanem a mindennapi munkára és az edzésekre koncentrálok, vagyis arra, hogy felkészülten lépjünk pályára a Paks ellen. A Paks elképesztő eredményeket ért el az elmúlt időszakban, ezért tisztelet jár a játékosainak és az edzőjüknek is. Nagyszerű teljesítményt mutatnak, az energiájuk, a hozzáállásuk és az önmagukba vetett hitük is a helyén van. Nehéz lesz ezekre választ adnunk, de minden megteszünk azért, hogy harcba tudjunk szállni velük és kihasználjuk az általuk hagyott területeket. – Minden győzelem új motivációt és új energiát jelent, ezért is könnyebb a dolgunk, ha nyerünk. Lendületben vagyunk, ha szabad ilyet mondanom. Két egymást követő siker után magabiztos a csapat, függetlenül attól, hogy volt néhány problémánk az elmúlt periódusban. Megmutattuk, hogy ezeket is tudjuk kezelni, így most már az edzésre fókuszálunk, megtervezzük a taktikánkat és megígérhetem, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért.

Forrás: https://dvsc.hu/