Srdjan Blagojevic: „Az FTC elleni harcot megnyertük, most pedig tovább küzdünk az érmes helyezésért” – Az Újpestet fogadja a DVSC

2023.05.27. (szombat) 20:00 óra

DVSC – ÚJPEST FC

Amennyiben nyerni tud a Debrecen, akkor mindenképpen dobogós helyen végez, sőt amennyiben pénteken a Kisvárda legyőzi a Kecskemétet, úgy a második helyre is odaérhet. Az Újpest teljesítette a legfontosabbat, a csapat bennmaradt, így számára nincs igazán jelentősége a meccsnek.


Srdjan Blagojevic: A Ferencváros elleni mérkőzés előtt beszéltem először arról, hogy a dobogóért harcolunk. Az FTC elleni harcot megnyertük, most pedig tovább küzdünk az érmes helyezésért. Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz feladat áll előttünk. Talán az idei szezon nem úgy alakult az Újpest számára, ahogyan azt szerette volna, de úgy gondolom, hogy nagyon jó csapattal állunk szemben. Idén kétszer is játszottunk ellenük, egyszer győztünk, egyszer pedig döntetlen lett. Mindkét találkozóból nyilvánvalóvá vált, hogy erős az ellenfelünk és volt néhány helyzet, amikor a szerencse nekünk kedvezett. Kemény meccsre számítunk szombaton, érezzük a nyomást, de mindannyian arról álmodtunk, hogy ez megtörténjen. Győzni akarunk! 

Forrás: https://dvsc.hu/


A 33. forduló programja

2023.05.26. (péntek) 18:15 óra

KECSKEMÉTI TE – KISVÁRDA MASTER GOOD

2023.05.26. (péntek) 20:30 óra

ZTE FC – PAKSI FC

2023.05.27. (szombat) 20:00 óra

DVSC – ÚJPEST FC

PUSKÁS AKADÉMIA FC – BUDAPEST HONVÉD

VASAS FC – MOL FEHÉRVÁR FC

2023.05.28. (vasárnap) 17:30 óra

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – FERENCVÁROSI TC