Sági Milán Pécsről érkezett Kecskemétre. Átigazolási hírek

A 26 éves játékos Pécsről érkezett.

Sági Milán: “Örömmel töltött el, hogy megkeresett a klub, hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Szabó Istvánnak is elnyertem a tetszését. Mindenkinek az az álma, hogy eljusson az NB I-be, így nekem is. Kecskeméten is szeretik a focit, bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtva minél több embert ki tudunk majd csalni a meccseinkre. A KTE mindig is rajta volt a magyar futball térképén, most újra méltó helyére is került, ehhez minél jobb teljesítményt szeretnék hozzátenni.”

https://www.transfermarkt.com/

Június végével lejáró szerződésű játékosokról – Kis Balázs, Szabó László, Bartha László, Gál Szabolcs – már korábban történt említés, emellett az már januárban eldőlt, hogy Lukács Dániel előszerződése érvénybe lép Diósgyőrben júliustól, ők már nem is kezdték el a felkészülést a kerettel. Távozott továbá Paudits Patrik és Lipcsei Ádám is.

Hadaró Valentinnal szerződést hosszabbítottunk, ezt követően a játékos a Pécsi MFC-hez került kölcsönbe a 2022/2023-as szezon végéig. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba 
(DVTK), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA), Sági Milán (Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Szabó Levente (Mol Fehérvár FC), Zeke Márió (Mol Fehérvár FC), Varga Bence (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek: 
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK), Szabó László (szabadon igazolható), Paudits Patrik (szabadon igazolható), Lipcsei Ádám (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Hadaró Valentin (Pécsi MFC)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/