Mégis a Ferencváros játékosa lehet Aleksandar Dragovic? – sajtóhír

Korábban már beszámoltunk arról, hogy szerb és osztrák sajtóhírek szerint a Ferencváros egyik fő kiszemeltje a téli átigazolás szezonban Aleksandar Dragovic, a szerb Crvena Zvezda 32 éves középhátvédje. A Fradihoz és a Zvezdához közel álló források akkor azt közölték, hogy a játékos nem került szóba a magyar bajnokkal.

fotó: Mondo

Úgy néz ki, hogy Szerbiában új lendületet vett Aleksandar Dragovic ügye, ugyan is az ottani hírek úgy tudják, hogy a Ferencváros továbbra sem tett le a rutinos védő szerződtetéséről, valamint arról is írnak, hogy a csapat vezetőedzője, Dejan Stankovic nagyon ragaszkodik a játékoshoz.

A szerb sportklub.rs továbbá azt is tudni véli, hogy a tárgyalások olyan fázisban vannak, hogy már csak a két klubon múlik a transzfer létrejötte.

fotó: MTI

Dragovicnak most minden lehetősége megvan arra, hogy bármelyik klubbal előszerződést írjon alá, mivel a nyáron lejár a kontraktusa a belgrádi csapatnál, és hat hónappal a szerződése lejárta előtt szabadon tárgyalhat bárkivel. Ebben az esetben a Zvezdánál továbbra is kitartanak a tárgyalások mellett.

A szerb sajtóban egy ideje úgy vélik, hogy a szerb-osztrák kettős állampolgárságú védő nem kívánja meghosszabbítani a szerződését, és szívesen távozna.

A hírek szerint nem csak a Ferencváros küzd a futballista kegyeiért, hiszen a játékos nevelő klubja, az osztrák Austria Wien, az olasz Lecce és a török Besiktas is érdeklődik iránta.

fotó: Starsport

A Ferencváros eddig két érkezőt jelentett be a téli átigazolási szezon során, és nem kizárt, hogy a következő napokban, hetekben további mozgások várhatóak a klub környékén.