Magabiztos győzelemmel kezdte az ETO a felkészülést az NB I-re

Az élvonalra készülő ETO FC Győr a szlovák élvonalban szereplő Zsolnát fogadta Győrben első nyári felkészülési mérkőzésén.

A 8. percben Csontos vállalkozott messziről, de Belanik védett. A 21. percben már gólnak örülhettek a zöld-fehérek, Bumba emelt a zsolnai hálóba. Négy perccel később nagy bravúrt mutatott be Gyurákovics, majd a 40. percben ismét nagyot mentett a győri kapus. A félidő végén az új szerzemény, Zeljko Gavric harcolt ki büntetőt, amelyet Bumba értékesített (2-0). A Zsolna a félidő végén még egy kapufáig eljutott, de szépíteni nem tudtak.

A második félidő kevesebb nagy helyzetet hozott, a 89. percben Mamady Diarra megpattanó lövése vágódott a zsolnai hálóba.

Az ETO magabiztos sikerrel kezdte a felkészülést, a következő mérkőzésre július 6-án a Honvéd ellen kerül sor Győrben.

kép: ETO FC Győr

ETO FC Győr 3-0 Zilina (Bumba 21', 45', Diarra 89')

ETO FC: 1. félidő:Gyurákovics – Kröhn, Ráska, Boldor, Vianna, Anton, Tóth R., Csontos, Gavric, Bumba, Lukic. 2. félidő: Ruisz – Vera, Koncz, Szépe, Keresztes, Diarra, Vingler, Riquelme, Lacza, Skvarka, Farkas B. Vezetőedző: Borbély Balázs.

MŠK Žilina: Belanik – Kopásek, Jasso, Snajoer, Kaprálik, Gidi, Badjie, Stojchevski, Prokop, Bari, Minárik. Cserék: Badzgon, Mynar, Leitner, Bile, Hranica, Drame, Javorcek D., Javorcek S., Sauer. Vezetőedző: Scasny Michal.