Lippai Tibor példa lehet minden NB3-as labdarúgó számára, hiszen alig több mint 365 nap elteltével NB1-es labdarúgó lett

A 25 éves Lippai Tibor 2022. májusában még az NB3-as Füzesgyarmati SK labdarúgójaként lépett pályára, az elmúlt évadot már az NB2-ben a Kazincbarcikánál töltötte, ahol 26 alkalommal kezdőként, kétszer pedig csereként állt be. A belső védő most az NB1-es Kisvárda labdarúgója lett.

Lippai Tibor: „Kisvárdai színekben csak gyerekként futballoztam, aztán Tuzsérra kerültem, onnan pedig a Vasashoz – mutatta be magát Lippai Tibor, aki immár a Kisvárda Master Good játékosának tekinthető. – Megfordultam a DVSC-ben, majd a felnőttfutballban a megyei bajnokságokban mutatkozhattam be a Hajdúböszörmény és Balkány színeiben. Tiszaújvárosban és Füzesgyarmaton már az NB III-ban játszottam, mígnem az előző idényt a másodosztályban töltöttem Kazincbarcikán. A bajnoki hajrában, az MTK elleni meccsünk előtt tudtam meg, hogy figyel a Kisvárda, aztán a szezon befejezése után gyorsultak fel az események. Egészen meseszerű, hogy ennyire gyorsan alakult minden, hogy szülővárosomban mutatkozhatok majd be az élvonalban, mert természetesen ez az álmom. Belső védőként érzem magam a legotthonosabban, akár négy-, vagy háromvédős szerkezetben játszik a csapat.”

Forrás: https://kisvardafc.hu/