Közvetlen riválistól igazolhat támadót a Ferencváros – sajtóhír

Nagyon beindultak az események az elmúlt napokban a magyar átigazolási piacon. Az NB1-ben szereplő Ferencváros a tegnapi nap folyamán már bejelentett egy érkezőt, méghozzá Habib Maïga személyében, aki a francia élvonalbeli Metztől érkezett a fővárosi zöld-fehérekhez.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Friss hír a Ferencvárossal kapcsolatban, hogy a csapat kész leigazolni a rivális Fehérvár FC bosnyák válogatott támadóját, Kenan Kodrót. Erről a Nemzeti Sport számolt be.

fotó: MTI / Vasvári Tamás

A lap úgy tudja, hogy a szerződést még nem írták alá a felek, de a heten lezárulhat az ügy, valamint megkeresték a Ferencváros sajtóosztályát is, akik nem kívánták kommentálni a hírt.

Kenan Kodro még 2021 augusztusában igazolt Székesfehérvárra, miután a spanyol élvonalbeli Athletic Bilbao nem hosszabbította meg a szerződését. A bosnyák támadó hamar meghatározó játékosa lett a fehérváriaknak, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 88 mérkőzésen 44 gólt szerzett, s kilenc gólpasszt adott.

Kodrónak a nyáron lejár a szerződése Székesfehérváron, amelyet a hírek szerint nem kíván kitölteni, és ezt igyekszik kihasználni a Ferencváros, akik kifizetnék a játékos szerződésében szereplő kivásárlási záradékot.

fotó: Fehérvár FC

A német Transfermarkt szerint a játékos becsült piaci értéke 1,5 millió euróra tehető.