Két játékos érkezett Kecskemétre

Szabó Levente, 23 éves csatár, Budafokról érkezett Kecskemétre.

Szabó Levente: „Az előző szezonban játszhattam a Kecskemét ellen, már akkor az tűnt fel először, hogy mennyire egységes csapatról van szó a pályán, illetve a pályán kívül is. Szabó István is felvázolta nekem elképzeléseit, ami szintén nagyon szimpatikus volt. Szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból, úgy érzem, hogy a Kecskemét és az én utam is abszolút találkozik ebben a történetben. Csatárként a gólok határozzák meg főleg a teljesítményemet. Nagyon szimpatikus, családias a társaság, van olyan játékos is a keretben, akit korábbról ismerek, így a beilleszkedéssel nem lesz gond.”

Zeke Mário 21 éves balhátvéd, Gyirmótról érkezett.

Zeke Márió: „Az első pillanattól éreztem a klubon, hogy mindenképpen akarnak, már az NB II-ben is szimpatikus volt a Kecskemét. Hatalmas lehetőség ez nekem és a csapatnak is, bízom benne, hogy sikerül belőle profitálnia mindenkinek. A Gyirmóttal nem kellett sok számunkra a bennmaradáshoz, pici dolgokon dőlt el a dolog.  A tapasztalat igazából az, hogy ezen a szinten már mindenre oda kell figyelni, nem férnek bele a hibák, mert azt az ellenfelek azonnal kihasználják. Amennyiben odafigyelünk, betartjuk a szakmai stáb utasításait, és becsülettel dolgozunk, akkor megvan az esélyünk céljaink elérésére. Minél több időt szeretnék természetesen a pályán tölteni.”

Forrás: KTE/kecskemetite.hu

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba 
(DVTK), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA)
Kölcsönbe érkezők: Szabó Levente (Mol Fehérvár FC), Zeke Márió (Mol Fehérvár FC)
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek: 
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK), Szabó László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE), Varga Bence (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/