Heinz Mörschel jövője bizonytalan Újpesten

A csakfoci.hu információi szerint van esély arra, hogy távozik az NB1-es Újpest FC 26 éves dominikai válogatott középpályása, Heinz Mörschel.

fotó: Újpest FC

Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a klubnak adott hétfői interjújában elmondta, hogy 4-5 minőségi érkezőre lenne szüksége a csapatnak, hogy tavasszal jó eredményt tudjanak elérni.

,,Pontos számot még nem tudok mondani, de már megvan a listánk, hogy kik azok, akik távozhatnak, ha mindenki számára megfelelő ajánlat érkezik, bár ez nem lesz egyszerű.”mondta az 55 éves szerb szakember.

Az már a felkészülés elején biztossá vált, hogy Milos Kosanovic három hónapot követően távozik Újpestről, méghozzá az Egyesül Arab Emírástusokba.

A mostani hírek szerint Heinz Mörschel jövője is bizonytalanná vált a fővárosi lila-fehér klubnál, ugyanis egy megfelelő ajánlat esetén eligazolhat. Állítólag a fővárosi klub egy 300 ezer euró környéki ajánlatért hajlandó elengedni. Állítólag Ázsiából vannak érdeklődői Mörschelnek.

A 26 éves középpályás még 2022 nyarán igazolt ingyen Újpestre, előtte Németországban futballozott. Összesen 26 tétmérkőzésen lépett pályára, ahol öt gól és három gólpassz a mérlege.

fotó: Sportal