Győzelmével ezüstérmes a Kecskeméti TE

Az újoncként ezüstérmes Kecskeméti TE 15 győzelemmel, 12 döntetlennel és 6 vereséggel, 57 ponttal zárta a bajnoki idényt. A Kisvárda idegenben sorozatban harmadik vereségét szenvedte el.

OTP Bank Liga, 33. forduló:
Kecskeméti TE – Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)
Kecskemét, 4457 néző, v: Pintér Cs.

Kecskemét: Varga B. – Szabó, Szalai G., Belényesi (Hadaró, 89.) – Nagy K., Horváth (Katona B., 65.), Nikitscher, Szuhodovszki (Meszhi, 86.), Zeke – Banó-Szabó, Tóth B.

Kisvárda: Petkovic – Jovicic, Kovacic, Széles – Navratil (Vida, 83.), Melnyik, Lucas, Alic – Makowski (Ilievski, 78.) – Mesanovic, Spasic (Camaj, 68.)

Gólszerző: Katona B. (67.)
Sárga lap: Szalai G. (56.), Tóth B. (91.), illetve Melnyik (10.), Lucas (20.)

Néhány helyzettől eltekintve nem sok említésre méltó dolog történt az első félidőben, inkább a küzdelem, semmint a szép játék, vagy a váratlan megoldások domináltak.
Fordulás után sem változott sokat a játék képe, Szabó István hazai vezetőedző viszont jókor és jól cserélt, a 65. percben pályára küldött Katona Bálint ugyanis két perccel beállása után gólt szerzett, ami végül győzelmet és második helyet ért a Kecskemétnek. A Kisvárda hiába próbálkozott az egyenlítéssel az utolsó másodpercig, nem járt sikerrel, és vereséggel fejezte be a szezont.

Forrás: MTI