Gólgazdag döntetlent játszott a Kazincbarcika a DVSC vendégeként

A Debreceni VSC csapata a Kolorcity Kazincbarcikát fogadta felkészülési mérkőzésen. A Kazincbarcikában két korábbi debreceni is feltűnt, Varga József és Lucas korábbi csapataik ellen léptek pályára.

Jól kezdett a Kazincbarcika, a frissen igazolt Herjeczki Kristóf a 7. percben átemelte Megyerit és megszerezte a vezetést a Barickának (0-1). A 22. percben jött a hajdúságiak választa, Bárány Donát érkezett egy beadásra és lőtt Bánhegyi kapujába (1-1). A 39. percben Kártik beadását fejelte Pethő a kapuba, ezzel visszaszerezte a vezetést a Kazincbarcika, de Szécsi a félidő végén egyenlített (2-2).

Az 50. percben fordított a Debrecen, Manrique távoli lövése kötött ki a kapuban. A 67. percben egyenlített a Kazincbarcika, a korábbi DVSC-játékos, Pintér Ádám tekert a Loki hálójába, kialakítva a 3-3-as végeredményt.

Debrecen 3-3 Kazincbarcika (Bárány 23′, Szécsi 45′, Manrique 50′, ill.: Herjeczki 7′, Pethő 39′, Pintér 67′)

kép: KBSC

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator, Romanchuk, Ferenczi, Ojediran,, Szuhodovszki, Dzsudzsák, Szécsi, Domingues, Bárány. Cserék: Pálfi, Hornyák, Polozhy, Manrique, Kyziridis, Nwachukwu, Senaga, Kocsis, Kohut. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

KBSC: Bánhegyi Bogdán, Csatári Gergő, Kártik Bálint, Varga József, Kurdics Levente, Pethő Bence, Szujó Attila, Demeter Milán, Szabó Máté, Herjeczki Kristóf, Lucas Cserék: Fadgyas Tamás, Ternován Patrik, Bacsa Benjámin, Süttő Attila, Szamosi Ádám, Herbák Máté, Ádám Ferenc, Pintér Ádám, Balázsi Levente, Katona István, Fejes Ádám, Eckl Patrik

Vezetőedző: Erős Gábor