George Dobsont nem szívesen engednék el Fehérvárra

A téli átigazolási időszak végén vált hivatalossá, hogy a következő szezontól az NB1-ben szereplő Fehérvár FC-t fogja erősíteni az angol harmadosztályban szereplő Charlton Athletic 26 éves középpályása, George Dobson. A játékos szerződése az idény végén lejár, így a fehérváriak átigazolási díj nélkül szerzik meg az angol játékost.

fotó: Fehérvár FC

George Dobson már télen Székesfehérvárra költözhetett volna, ám jelenlegi klubja az utolsó pillanatban nem fogadta el a fehérváriak ajánlatát, így végül maradt Angliában.

,,Egészen vasárnapig úgy tűnt, hogy George Dobson csatlakozni tud hozzánk a február 14-i határidő előtt. Jelenlegi klubja az utolsó utáni pillanatban azonban visszalépett az átigazolástól, annak ellenére , hogy a felek írásban leegyeztetettek minden feltételt, a fiatal középpályás családjával már a költözést, klubunk pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat és papírmunkákat szervezte. Sajnáljuk, hogy így alakult, George-ot várjuk a nyári felkészülés során.” – nyilatkozta nem sokkal a bejelentést követően Balogh Attila, a Fehérvár FC ügyvezetője.

Most úgy tűnik, hogy az angol harmadosztályban csak a 15. helyen álló Charlton Athletic nem szíveseb engedné el a középpályást Magyarországra, mivel nagyon ragaszkodnak hozzá, és már keresik annak a lehetőségét, hogy a játékos a klubnál maradjon a következő szezonban is, ám ez szinte lehetetlennek tűnik, mivel a játékos már aláírt a fehérváriakhoz.

fotó: South London Press

,,Tiszteletlen lenne, ha bármit is mondanék Magyarországról, mi csak azt mondjuk, hogy ő elég jó a Charltonhoz, és csak ez érdekel minket. Aláírt valamilyen előszerződést Magyarországon, ez a helyzet, szóval fogalmunk sincs mi a jövője. Szeretnénk, ha George Dobson maradna, hiszen fantasztikus játékos. Annyi jó játékost szeretnénk megtartani, amennyit csak tudunk, és olyan embereket, akik hatással lehetnek a meccsekre.”nyilatkozta Nathan Jones, a Charlton Athletic menedzsere a a London News Online-nak, aki hozzátette, hogy fehérváriak Terell Thomast is szeretnék leigazolni.

A csakfoci.hu az üggyel kapcsolatban megkereste a Fehérvár FC-t, ám ők nem kívántak reagálni az angol menedzser szavaira, és továbbra is a februárban bejelentetteket tartják aktuálisnak George Dobsonnal kapcsolatban.