Genzler Gellért profi szerződést kapott Újpesten

Az OTP Bank Liga NB1-ben szereplő Újpest FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy profi szerződést kötöttek a csapat 21 éves kapusával, Genzler Gellérttel.

fotó: Újpest FC

,,Genzler nyáron érkezett klubunkhoz, az ausztriai edzőtábort is végigcsinálta a felnőttekkel, illetve rendszeresen az NB1-esekkel készült. Jó teljesítményének köszönhetően a héten profi szerződést írhatott alá, így innentől kezdve tétmérkőzésekre is nevezhető.”áll a fővárosi klub közleményében.

,,Újabb fontos állomáshoz érkeztem a pályafutásomban. Hálás vagyok mindazoknak, akik önzetlenül és bennem bízva segítettek ebben a folyamatban. Büszke vagyok, hogy szerződtetett játékosként csatlakozhatok ehhez a kiváló klubhoz. Elkötelezett vagyok abban, hogy minden tudásommal és lelkesedésemmel a legjobbamat nyújtsam mind a csapatom, mind pedig a szurkolóink számára.” – mondta a szerződés megkötése után Genzler Gellért.

fotó: Bonyhád-Majos

Genzler Gellért Bonyhádon kezdte el labdarúgó pályafutását, majd megfordult Szekszárdon, Pécsen, a Fehérvár FC-ben, a Ferencvárosban, Gerjenben, Majoson, majd onnan igazolt Újpestre.

A fiatal hálóőr az idei szezonban a lila-fehér klub NB3-as csapatában tudott bizonyítani, összesen 8 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget kezdőként.

fotó: TEOL