Elvesztette egyik alapemberét a Kecskemét – Nikitscher Tamás keresztszalag-szakadást szenvedett

Fotó: https://www.kecskemetite.hu/

Nikitscher Tamás súlyos térdsérülést szenvedett, így az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásában ezüstérmes Kecskeméti TE labdarúgócsapata hosszú időre elveszítette egyik alapemberét.     

A klub honlapjának beszámolója szerint a 23 éves középpályás a csapat egyik pénteki felkészülési mérkőzésen szenvedett térdsérülést, melyről a későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy elülső keresztszalag-szakadás. Ennek értelmében Nikitscherre műtét, majd hosszú rehabilitáció vár.
„Egy szerencsétlen eset után a földre érkeztem. Sajnos azonnal éreztem, hogy nagy a baj, hallottam egy reccsenést, mintha a térdem sem a szokásos módon mozdult volna el. Tudatosan készítettem ezután magam a legrosszabbra, így nem is ért meglepetésként, amikor másnap közölték velem a diagnózist” – idézte a kecskemétiek honlapja Nikitschert, aki hozzátette, csak az bántja, hogy nem tud a csapat rendelkezésére állni, majd leszögezte: „erősebben fogok visszatérni, mint a sérülés előtt!”
A KTE csütörtökön a Konferencia-liga selejtezőjében lép pályára, és a lett Riga FC-t fogadja a Széktói Stadionban, majd egy héttel később Rigában játssza a visszavágót.

Forrás: www.mti.hu