Edgar Sevikyan: „Erre a gólra mindig emlékezni fogok”

A Ferencváros együttese szerdán 2-1-re legyőzte hazai pályán a Diósgyőrt az OTP Bank Liga NB1 21. fordulójának bepótólt mérkőzésén. A találkozó legszebb jelenete az egyértelműen Edgar Sevikyan nevéhez fűződik, hiszen a zöld-fehér együttesbe télen érkező örmény válogatott szélső a találkozó 22. percben egy cselt követően ballal kilőtte a jobb felső sarkot, amely vélhetően a szezon egyik legszebb találata volt.

fotó: Ferencvárosi Torna Club

Sevikyannak ez volt az első gólja a Ferencváros színeiben, összesen 8 mérkőzés kellett a gát átszakadásához. A 22 éves örmény szélső válláról láthatóan nagy kő esett le a gól után.

A játékos a találkozót követően elmondta, hogy nagyon örül az első ferencvárosi góljának, és hogy erre egész életében emlékezni fog. Sevikyan hozzátette, hogy már a következő bajnoki mérkőzésen jár a feje.

Győzelmének köszönhetően a Fradi 11 pontosra növelte az előnyét a 2. helyezett Pakssal szemben, és a következő fordulóban további lépéseket tehetnek a zöld-fehérek a 35. bajnoki címük felé. Az OTP Bank Liga NB1 28. fordulójában a szintén jó formában lévő Zalaegerszeg vendége lesz Dejan Stankovic együttese.