Bognár György szerződést hosszabbított Pakson

Az OTP Bank Liga NB1-ben 2. helyen álló Paksi FC a hivatalos oldalán bejelentette, hogy további egy évig Bognár György marad a csapat vezetőedzője. A 62 éves szakember kontraktusa az idény végén lejárt volna Pakson, de az atomvárosi klub vezetősége most ezt meghosszabbította a következő szezon végéig.

fotó: ORIGO

,,Nagy örömmel jelentjük, klubvezetésünk és vezetőedzőnk megállapodott a közös munka folytatásáról. Bognár György szerződése a nyáron járt volna le, az újonnan aláírt kontraktus azonban a 2024/2025-ös évad végéig szól.”áll a paksi klub hivatalos közleményében.

A klub vezetősége és a szurkolók is elégedettek lehetnek a szakember munkásságával, hiszen látványos és eredményes futballt játszik a színtiszta magyar játékosokból álló csapat, amelynek köszönhetően ott vannak a tabella 2. helyén, valamint bejutottak a MOL Magyar Kupa elődöntőjébe, ahol a Kisvárdával fognak megküzdeni a döntőbe jutásért.

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon.”nyilatkozta Bognár György.

fotó: 24.hu

A paksiakra nagy mérkőzés vár szombaton a bajnokságban, hiszen a Fehérvár FC ellen játsszák majd hazai pályán az ezüstrangadót, mivel Bartosz Grzelak együttese csak 4 pontra van Bognár Györgyéktől, így még ők is pályáznak az ezüstéremre.