Bognár György: „Ez benne van a futballban, egyszer hat mérkőzést nyerünk zsinórban, egyszer meg hatot kapunk”

Mezőkövesd Zsóry FC – Paksi FC 6-1 (2-0)
Mezőkövesd, Városi Stadion. 1828 néző. Vezette: Karakó Ferenc (Vígh-Tarsonyi Gergő, Aradi József)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli (Tordai 86. p.) – Kállai K. (Nagy G. 81. p.), Lukic, Pillár, Filip – Babunski (Prudnikov 90+1 p.), Lehoczky, Brtan, Vajda (Baranyai 81. p.) – Molnár (Ephestion 90+1. p.), Drazic. Vezetőedző: Kuttor Attila
Paksi FC: Nagy G. – Szélpál, Kádár (Bőle 34. p.), Kinyik, Osváth (Böde 46. p.) – Papp, Balogh (Windecker 46. p.), Szabó – Sajbán, Varga B. (Hahn 51. p.), Skribek (Vas 54. p.). Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Drazic 3 (5. és 38. p. és 70. p.), Vajda 49. p.), Brtan (52. p.), Molnár (78. p.), illetve Windecker (68. p.)
Sárga lap: Lukic (17. p.), Nagy G. (83. p.)
Kuttor Attila: „Nagyon örülünk ennek a mérkőzésnek. Nem csak a számszerű eredmény miatt, hanem a teljesítmény és az akarat miatt is. Nekünk egy dolgunk van, hogy a saját feladatunkat maximálisan lássuk el, eddig ehhez eredmény nem nagyon társult, de a mai napon úgy jöttek össze a dolgok, hogy nyerni tudtunk. Nagyon örülök a győzelemnek.”
Bognár György: „Gratulálunk a hazaiaknak, megérdemelten nyertek. Peches napot fogtunk ki és vízválasztó volt, hogy az első félidőben három ziccert és a büntetőt nem tudtuk értékesíteni. Az ellenfél kontrái hatékonyak voltak a második félidőben.”

Forrás: https://mezokovesdzsory.hu/

Videó: https://www.youtube.com/@MLSZTV