Bognár György szigorúnak találja Mészöly Géza eltiltását

A tegnap este folyamán Újpest – Paks mérkőzéssel zárult a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntője, amelyet végül a paksiak nyertek meg hosszabbítás után 2-1-re, így Bognár György tanítványai lesznek ott a sorozat negyeddöntőjében.

fotó: Nemzeti Sport

Nem sokkal a mérkőzés előtt vált hivatalossá, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 1+2 hónapra szóló eltiltással sújtotta a lila-fehér együttes vezetőedzőjét, Mészöly Gézát a DVTK elleni bajnokit követően tett „rasszista nyilatkozata” miatt. Az 57 éves szakember a lelátóról szemlélte a találkozót.

fotó: MTI

A kupamérkőzés előtt Bognár György, a Paksi FC vezetőedzőjét kérdezte az M4 Sport az esetről. A 62 éves szakember szigorúnak ítélte meg a szövetség döntését.

,,Hallottam, hogy Géza nem ülhet a kispadra eltiltás miatt. Egy kicsit szigorúnak találom én ezt a fegyelmi határozatot. Inkább megmosolyogtat!”

fotó: M4 Sport

Mészöly Géza éppen Bognár György csapata ellen térhet majd vissza vezetőedzőként az Újpest kispadjára március 30-án, ha addig nem követ el semmi fajta szabálytalanságot.