A franciák, belgák és olaszok is jöhetnek Budapestre? Nem elképzelhetetlen

Mint ismert, tegnap kisorsolták a Nemzetek Ligája csoportjait, a magyar válogatott pedig Bosznia mellett Németország és Hollandia ellen is pályára lép ősszel.

Érdemes azonban megfigyelni a többi csoportot, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy újabb sztárválogatottak érkezhetnek majd Magyarországra ősszel.

Izrael válogatottja ugyanis szintén az A-divízióban szerepel, ráadásul egy bombaerős csoportban: Franciaország, Olaszország és Belgium ellen fognak megmérkőzni.

Mint ismert, az országban nem lehet mérkőzést rendezni a háborús helyzet miatt, viszont Izrael hazai mérkőzéseinek adott már otthont Magyarország: novemberben Felcsúton fogadták Svájcot és Romániát és márciusban Újpesten játszanak pótselejtezőt Izland ellen.

A magyar stadionok rendre adtak otthont fehérorosz és izraeli válogatottak valamint klubcsapatok hazai mérkőzéseinek az elmúlt időszakban. Újpesten, Felcsúton, Kispesten, a Puskás Arénában, Gyirmóton, Telkiben és Mezőkövesden is volt illetve Kispesten lesz majd mérkőzés. Volt arra is példa, hogy Debrecenben Katar-Portugália találkozót bonyolítottak le. Így joggal vetődik fel az, hogy Magyarországon vívja majd a Nemzetek Ligájában a hazai mérkőzéseit az izraeli válogatott. Ebben az esetben pedig újabb 3 neves válogatott érkezhet Magyarországra.

Mivel az Izrael-Svájc meccset nézők előtt játszották, így valószínűleg ezeket a meccseket is nézők előtt lehet megtekinteni.

Mivel az izraeli válogatott hazai meccsei nem ütköznek a magyar válogatott hazai meccseivel, így ez újabb lehetőséget nyit a 3 meccs magyarországi rendezésére.

A magyar válogatott hazai meccsei:

szeptember 10. Magyarország-Bosznia

október 11. Magyarország-Hollandia

november 9. Magyarország-Németország

Az izraeli válogatott hazai meccsei:

szeptember 6. 20:45 Izrael-Belgium

október 14. 20:45 Izrael-Olaszország

november 14. 20:45 Izrael-Franciaország

ismét Budapestre jöhetnek a franciák/kép: M4