Szoboszlai Dominik biztosan kihagyja a Liverpool következő két mérkőzését

Mint ismert, az angol Premier League új évi fordulójában combsérülést szenvedett Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC magyar középpályása. A Newcastle United ellen 4-2-re megnyert mérkőzés 64. percében a 23 éves játékos fájdalmat érzett a bal combjában, és sántikálni kezdett, emiatt végül cserére is kényszerült. A mérkőzés után Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője elismerte, hogy tervben volt Dominik lecserélése, de szerinte elkésett a változtatással.

fotó: Getty Images

A Liverpool FC megtartotta az Arsenal elleni FA Kupa mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyben a Mersey-parti együttes német vezetőedzője elismerte Szoboszlai sérülését, és szerinte a következő két mérkőzést biztosan ki kell hagynia a magyar játékosnak.

,,Valóban megsérült, a combizomjával van valami probléma. Majd meglátjuk, hogy mi lesz vele. Dom nagyon pozitív ilyen szempontból. Nincs sok fájdalma hálistennek, de nincs esély arra, hogy játsszon vasárnap vagy szerdán.”mondta Jürgen Klopp.

fotó: Liverpool FC

A magyar válogatott csapatkapitány így biztos, hogy kihagyja az Arsenal elleni FA Kupa mérkőzést, valamit a Fulham elleni Angol Ligakupa elődöntőjének odavágóját.

fotó: Getty Images

A Liverpool további két játékosára sem számíthat az elkövetkezendő időszakban, mivel Wataru Endo Japánt képviseli az Ázsia-Kupán, míg Mohamed Salah Egyiptom színeiben lép pályára az Afrikai Nemzetek Kupáján.