,,Nem igazán kellett sok mindent csinálnom” – karrierje első fejes gólját szerezte Szoboszlai Dominik

Magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott a Liverpool együttese a Chelsea ellen az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Premier League) 22. fordulójában, és ebből a sikerből bőven kivette a részét Szoboszlai Dominik is.

fotó: Getty Images

Mint ismert, hogy a 23 éves magyar válogatott középpályás a 65. percben egy remek támadás végén fejjel juttatta a Chelsea kapujába a labdát Conor Bradley beadását követően, amellyel 3-0-ra alakult a mérkőzés állása.

fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik a mérkőzést követő interjújában elismerően nyilatkozott a gólpasszt adó 20 éves Észak-ír jobbhátvédről, valamint említette, hogy a Chelsea ellen szerezte pályafutása első fejes gólját.

,,Bradley a fejemre ívelte a labdát, szóval nem igazán kellett sok mindent csinálnom. Nagyon örülünk, hogy nálunk játszik. Már sokszor megmutatta, hogy készen áll. Arnold jobb, ha odafigyel a játékára, hiszen Bradley nagyszerűen teljesített ma, így könnyen kiszoríthatja őt.mondta viccesen a 23 éves középpályás csapattársának, a szintén jobbhátvéd Trent Alexander-Arnoldnak. Valószínűleg ez volt az első fejes gólom az életemben, de remélhetőleg lesz még több is. Mindent kiadtunk magunkból, ami bennünk volt, a kezdők és a cserék is. Megmutattuk a kvalitásainkat, a 4-1 pedig egy remek eredmény.”

A mérkőzésen óriási fölényben játszott a listavezető Liverpool, mely 27 kapura lövéssel próbálkozott, a rivális négy kísérletével szemben. Ez volt a klub 200. győztes mérkőzése a szezon végén távozó Jürgen Klopp irányításával. A sikernek köszönhetően továbbra is vezetik a Premier League táblázatát. Szoboszlai Dominiknak ez volt a 3. gólja az angol élvonalbeli bajnokságban.

fotó: Liverpool FC

A hétvégén újabb komoly rangadó vár Szoboszlai Dominikékra, mivel a bajnokság harmadik helyén álló Arsenal otthonába látogatnak.