Ismét remekelt Vancsa Zalán

A belga második vonalban játszó Lommel SK fölényes győzelmet aratott hazai pályán a Beerschot VA-val szemben a liga 18. fordulójában

Vancsa közel nélkülözhetetlenné vált a belga másodosztályú csapatában. Már 20 meccsnél tart a szezonban, pedig még csak egy félszezon és egy kicsi telt el. Ezalatt hét találatnál és négy gólpassznál tart a kirobbanó formában játszó, még mindig csak 19 éves offenzív szélső.

A Lommel 3-0-ra verte a Beerschot csapatát, így a negyedik helyre jöttek fel a zöldek, ami osztályzót ér, így az LSK továbbra is életben tartja feljutási vágyait.

Lommel gólöröme, jobbra 30-as mezben Vancsa Zalán / kép: delommelsegazet.be

Vancsa remek formában van, a Beerschot elleni mérkőzésen a meccs egyik legjobbja volt, hiszen a három találatból kétszer is részt vett. Először a harmadik percben Talvitienek adott gólpasszt, majd az utolsó gólt Ő maga szerezte. Oroszlánrészt vállal minden mérkőzésből a támadóharmadban.

Zalán ha továbbra is így folytatja megismétlődhet az, ami 2022-ben történt. Mégpedig az, hogy válogatottban pályára lépett. Akkor az Olaszország elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen debütált, de megtörténhet, hogy akár az EB-re való felkészülés, vagy akár az EB meccseken is szerepet kaphat.

Indexképen Vancsa gól utáni pillanata / kép: lommelskofficial Instagram oldal