Élesedik a verseny Callum Styles leigazolásáért

Az elmúlt hetekben több olyan hírt lehetett hallani, hogy az angol harmadosztályú Barnsley 23 éves magyar válogatott játékosáért, Callum Stylesért élénken érdeklődnek Premier Leagueben és Championshipben szereplő klubok is, de Angliából származó hírek szerint, a középpályás kegyeiért folyó küzdelem egyre jobban élesedik, ahogyan közeledik a téli átigazolási időszak vége.

fotó: Barnsley FC

A 18x-os magyar válogatott jelenlegi helyzetéről egy angol sportújságíró, Alan Nixon számolt be a Patreonon. A zsurnaliszta úgy tudja, hogy a Championshipben 7. helyen álló Hull City szeretné megerősíteni a keretét, és az egyik fő kiszemelt az éppen Callum Styles.

Az angol származású, de 2022. márciusa óta magyar válogatott középpályás 20 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett, amelynek köszönhetően az angol harmadosztály 5. helyén áll a Barnsley. Alan Nixon azt írja, hogy Callum Styles sokoldalú játékos, aki bárhol bevethető a pálya közepén, sőt, ha kell, a védelemben is.

fotó: Barnsley FC

A cikkben említik még a szintén angol másodosztályú Birmingham Cityt is. Nixon úgy tudja, hogy a kékek is szeretnék leigazolni a magyar játékost, de jelen állás szerint a Hull City együttese van pole pozícióban.

A Barnsley továbbra sem engedné el szívesen egyik legjobb játékosát, akinek piaci értéke a Transfermarkt adatai szerint 2,5 millió euró, és szerződése még 2025 nyaráig érvényes a harmadosztályú klubnál. Stylesról már régóta azt beszélik Angliában, hogy régen kinőtte az angol harmadik vonal szintjét, és sokak szerint egy erősebb bajnokságban kéne folytatnia a karrierjét.

fotó: Sportal