Bolla ismét gólpasszt adott, mégsem volt elég

A svájci Szuperliga 23. fordulójában a második helyezett Servette az Yverdon csapatánál vendégeskedett.

A papírforma szerint laza vendégsikerrel kellet volna végződnie a találkozónak, ennek ellenére a gyengébbként számon tartott hazaiaké lett a három pont, mivel az Yverdon 2-1-re nyert a Servette ellen.

A vendégeknél alapembernek számító magyar válogatott szélső védő Bolla Bendegúz nem meglepetésre ismét kezdőként lépett pályára, de ezúttal végig is játszotta a mérkőzést.

Bolláék a bajnokság második helyén tanyáznak, hét pont a lemaradásuk a Young Boyshoz képest / kép: goal.com

A mérkőzés 20. percében a vendégek Antunes góljával vezetést szereztek, amihez Bolla adta az asszisztot. Ezt követően, hét percre a gól után kiállították a bordók csatárát Enzo Crivellit. Két perc múlva ki is tudta használni előnyét a hazai csapat a spanyol Kevin révén. A második félidő elején Sauthier döntötte el a mérkőzés végkimenetelét. Majd a meccs legvégén a vendég Severin gyűjtött be két sárgát két percen belül, így kettős emberhátrányba került a végén a Servette.

Bolláék legközelebb a bolgár Ludogorec csapatát fogadják Genfben az EKL Play Offjában, míg a ligában a régebben Kecskés Ákost és Vécsei Bálintot is foglalkoztazó Lugano csapata látogat hozzájuk.

Indexképen Bolla és két csapattársa / kép: laliberte.ch