Megérkezett Németországba a magyar válogatott

A hétfői nap folyamán útnak indultak a magyar labdarúgó válogatott tagjai a németországi Európa-Bajnokságra. A játékosokat, valamint a szakmai stábot Telkiben búcsúztatták el, majd onnan Budapestre kellett utazni, ahonnan repülővel Németország felé vették az irányt. A csapatot szállító repülőgép még aznap este 18:30 magasságában megérkezett a friedrichshafeni repülőtérre, ahol több száz kisgyerek várta és fogadta a játékosokat.

fotó: MLSZ

Rendre készültek a fotók, valamint a fiatalok gyűjtötték a játékosok aláírását, majd nem sokkal később a csapat tagjai szépen lassan elindultak Weiler Simmersbergbe, ahol a magyar válogatott fog megszállni az EB ideje alatt. A településre való megérkezést követően még nagyobb tömeg fogadta a csapatot, vagyis a helyiek megadták a módját a csapat köszöntésének.

A helyiek mellett a Németországban élő magyarok is kilátogattak Weiler Simmersbergbe, hogy személyesen köszönthessék a válogatott tagjait.

fotó: MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a válogatott kedden délután már Weilerben fog edzeni, valamint a csapat médiaközpontjában megrendezik majd az első németországi sajtótájékoztatót is.