A Füles rejtvénymagazin és a Piatnik Budapest Kft. felajánlása

Nyeremények az összetett verseny alapján:

 1. díj  – 1 éves Füles-előfizetés és 15.000 forintos Piatnik vásárlási utalvány
 2. díj – ½ éves Füles-előfizetés és 10.000 forintos Piatnik vásárlási utalvány
 3. díj – ½ éves Füles-előfizetés és 5.000 forintos Piatnik vásárlási utalvány

 1. Tippelni komment formájában tudsz. Úgy, hogy a posztból kimásolod a mérkőzéssorrendet, majd meccsenként mellé írod a tippedet. Ezután küldöd el!
 2. Pontozás: ebben az idényben 12 (csoportonként a 3 leginkább háromesélyesnek tartott mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni)! Telitalálat 5 pont, gólkülönbség eltalálás 2 pont, a mérkőzés végkimenetelének (irányának) eltalálása 1 pont. Holtverseny esetén az lesz a nyertes aki korábban tippelt.
 3. Csak a hétvégén rendezett fordulókra lehet tippelni! A forduló előtt minimum 48 órával indul a játék (eltérések előfordulhatnak). A fordulót követően 48 órán belül tesszük közzé a heti eredményeket.
 4. Összesített verseny is zajlik, amelybe automatikusan beszállsz, bármelyik fordulóra is tippelsz.
 5. Az összetett verseny állása a heti eredményekkel együtt lesz közölve.
 6. Egy játékosnak csak egy tippsort szabad beküldenie fordulóként, vagyis a legelső az érvényes.
 7. KIZÁRÓLAG OLYAN TIPPEKET FOGADUNK EL AMELYEK A MÉRKŐZÉSEK POSZTBELI FELSOROLÁSÁTÓL NEM TÉRNEK EL!!! Tehát csak olyanokat amelyek innen vannak kimásolva! Erre a félreértések, reklamációk és a könnyebb kiértékelés miatt van szükség! Ha csak a tippedet írod meccsek nélkül, a tipped érvénytelen!
 8. A félreértések elkerülése végett a tippedet saját kommentként írd meg! Ha más kommentje alá válaszként írod a sajátodat, a tipped érvénytelen! /Utólagos reklamációt így nem fogadunk el/. Más poszthoz írt vagy saját posztként írott tipped sem vesz részt a játékban! /Utólagos reklamációt nem fogadunk el/
 9. KÉRJÜK A LEADOTT TIPPEDET NÉZD ÁT, AZT LEHETŐLEG NE MÓDOSÍTSD!!! Egy mérkőzésre adott két tipp esetén a tipped érvénytelen!
 10. Ha az adott játéknapon bármilyen okból elmarad egy mérkőzés, azt töröljük a játékból, az erre leadott tippeket érvénytelenitjük! Tehát nem kap pontot senki!

A kiértékelésben Klepács Béla  lesz a segítségünkre, amit előre is köszönünk!