A magyar labdarúgás állásbörzéje

Egy teljesen új kezdeményezést szeretnénk elindítani, meghonosítani. Évek óta rengeteg üzenet érkezik hozzánk a legkülönbözőbb osztályokban lévő, sőt még külföldön dolgozó csapatot kereső játékosoktól, edzőktől, masszőröktől és egyéb stábtagoktól, technikai személyzettől is. Biztos tudjátok, hogy eddig ad-hoc jelleggel megkíséreltünk mindenkinek segíteni. Arra gondoltunk, hogy szervezettebb formában igyekszünk növelni ennek hatékonyságát.

Egy jelképes összegért, amely regisztrációs díjként szolgál (bruttó 5.000.-Ft), bárki felkerülhet a www.hunfoci.hu oldal és a hozzá tartozó több tízezres taglétszámú Facebook csoportok (NB1, NB2, NB3) adatbázisába, legyen az játékos, edző, vagy egyéb stábtag, munkatárs, aki a labdarúgásban dolgozik. Nem kérünk kizárólagosságot, ez egy plusz lehetőség számotokra, és ez a regisztráció a bajnoki évad végéig szól.

Jelentkezni a hunfoci100@gmail.com email címen lehet. Küldjetek egy fotót magatokról, írjátok le egy-két mondatban, hogy melyik csapatnál dolgoztatok utoljára, milyen poszton/munkakörben, és mi az, amit kerestek! Bankszámlaszámunk: 11773078-08846411, Szécsi József