Soroksáron javított a St. Mihály

Az előző heti kupapofon után most a bajnoksában nyerni tudtak a szegediek.

Kellemes ellenfelet kapott az újpesti kupabúcsú után a St. Mihály, ugyanis a nyeretlen Soroksár vendégei voltak. Persze így sem volt könnyű dolga a szegedieknek, az első órában kiegyenlített játék zajlott, komoly ziccerek egyik oldalon sem alakultak ki, aztán éppen a 60. perc előtt megtört a jég, Ónodi hosszan előreívelt labdáját tudta ügyesen a kapuba fejelni Szabó, a 16 éves játékosnak ez már a második gólja volt az élvonalban. A bekapott gól után nem tudott váltani a Soroksár, sokkal inkább a szentmihályiak második találata lógott a levegőben. Ez végül a 78. percben érkezett Sara Simonovic révén, aki a tizenhatoson kívűlről laposan lőtt a sarokba. A győzelemmel a St. Mihály a középmezőnybe kúszott fel, míg a Soroksár továbbra is a kiesés elől kell, hogy meneküljön.

Soroksár SC – KÉSZ-St. Mihály-Szeged 0-2 (0-0). Budapest XXIII. kerület, Szamosi Mihály Sporttelep, 100 néző, vezette: Kalydy Dionízia Imola.

Soroksár: Ascher – Hanász (Kovács L., 86.), Czinege, Benke, Mucsi, Mislai, Győrik, Földvári (Miszlai, 62.), Nyul, Buzás, Schmidt. Vezetőedző: Dukon Béla.

Szent Mihály: Krstovic – Marjanovic (Futaki, 90.), Kránicz, Ónodi, Németh P. – Koszo (Simonovic, 65.), Malesevic, Juhász – Szabó D. (Horváth L., 71.), Petrovic (Sovány, 65.), Nagy L. Vezetőedző: Hadár Attila.

Gólszerzők: Szabó D. (59.), S. Simonovic (78.)