Légióskörkép: Csiki tétmeccsen is bemutatkozott

Foghíjas légiósaink mérkőzéseinek sora, ugyanis több játékos is sérülés miatt maradt tával az eseményektől. Nézzük, hogy teljesítettek azok, akik egészségesek maradtak és akiknek edzőjük bizalmat szavazott.

WSL

Csiki Anna hivatalos mérkőzésen is bemutatkozott a Tottenhamben. A Crystal Palace ellen a 64. percben állt be és a hosszabbítás során közel állt a gólhoz és a gólpasszhoz is, mindkét alkalommal az ellenfél kapusa védett.

Frauen Bundesliga

Lipcsébe látogatott a Werder Bremen, a zöld-fehérek azonban nem tudtak nyerni, soraikban két magyar is szerepelt, Németh Hanna 31, Pápai Emőke 24 percet kapott.

A Turányi Lillával a kezdőben kiálló Bayer Leverkusen 2-0-ra nyert az Essen ellen, a magyar védő végigjátszotta a meccset.

Magyaros derbit rendezhettek volna a Wolfsburg és a Köln között, a farkasok színeiben azonban sérülés miatt se Papp Luca, se Németh Diána nem lépett pályára. A kölnieknél Zeller Dóra 86 percet játszott.

Bundesliga 2

Nagy Virág 90 percet játszott a Borussia Mönchengladbach ellen, csapata azonban 1-0-ás vereséget szenvedett.

Serie A

Milánói derbit rendeztek, ahol Csiszár Henrietta természetesen a kezdőben kapott helyet, a hajrában azonban lecserélték. Fördős Beatrix térdsérülése után már a kispadon foglalhatott helyet.

A Kaján Zsanettel felálló Lazio közel állt a bravúrhoz a Juventus ellen, azonban az utolsó percekben kicsúszott kezeik közül a döntetlen. A magyar csatárt a 75. percben cserélték be.

Svájci szuperliga

A Zürichben Szabó Viktória és Csányi Diána is kezdőként kapott szerepet, előbbit a 73., utóbbit a 35. percben kapták le a pályáról.

Belga szuperliga

Pusztai Sára kezdőként végig a pályán volt az OH Leuven Gent elleni döntetlene során.