ÉLŐ HÍRFOLYAM: Zárul a hazai átigazolási piac, kövesse velünk élőben az utolsó nap történéseit

Szeptember 3-án éjfélkor zárul Magyarországon az átigazolási időszak, ezt követően márcsak szabadon igazolható játékosokat lehet szerződtetni. Cikkünkben mutatjuk a legfontosabb átigazolási híreket a zárónapról.

Élő hírfolyam a zárónapról

00:00 Ebben a pillanatban hivatalosan is véget ért a hazai átigazolási időszak. Szerdán még utólag lehet számítani bejelentésekre, amennyiben a transzfer még éjfél előtt ment végbe, de ezt követően márcsak szabadon igazolható játékosokat lehet szerződtetni a téli átigazolási időszak kezdetéig. Távozók azonban még lehetnek a csapatoknál, mivel több külföldi bajnokságban pár napig, de van ahol még jó 2 hétig nyitva van az átigazolási ablak, de Magyarországon belül már nem lehetséges így a klubváltás.


22:58 Mindkét klub megerősítette, Helmich Pál Újpesten folytatja, egyben ő az Újpest utolsó nyári igazolása.

21:33 Radosevicet kölcsönvette a Nyíregyháza

21:00 Krajcsovics Ábel kölcsönben a Zalaegerszegben folytatja.

20:21 Algériai támadót vett kölcsön Belgiumból az ETO

20:03 Lacza Alex Szegeden folytatja.

20:00 Farkas Balázs a szezon végéig Budapest Honvéd csapatánál folytatja.

18:25 Horváth Kevin Mezőkövesden szerepel kölcsönben.

18:25 Kesztyűs Barna visszatér Kispestre.

18:00 Horvát támadót jelentett be a Zalaegerszeg, Kristian Fucak a ZTE-ben folytatja

16:27 A Ferencváros bejelentette a brazil gólkirály, Matheus Saldanha érkezését

16:03 Szabó Bálintot kölcsönvette a Fehérvár Paksról

15:24 Bejelentette Rhyasko visszatérését a Kecskemét

14:06 Berki Marcellt megvásárolta a Kecskemét a Fehérvártól

13:40 Megerősítve, Zsóri Dániel távozik az MTK-tól

11:05 Varga Roland Pakson folytatja pályafutását.


23:50 Tíz perc múlva zár a hazai piac. A napközi pletykák között 5 lehetséges fehérvári érkezőből egy futott csak be, míg Kecskeméten szerették volna Szánthó Regő játékjogát még ma megszerezni, hamarosan kiderül sikerült-e és még Novothny is a lehetséges igazolások között.

22:05 Kundrák távozhat a Honvédtól?

Pór Károly információi szerint a Honvéd és Kundrák Norbert már kedden megállapodott a támadó szerződésének felbontásáról. Kundrák az idei szezonban 3 bajnokin 43 percet játszott.

20:51 Gyurcsó Ádám Cipruson belül válthat klubot.

Könnyen lehet, hogy Pakson játszotta utolsó meccsét Gyurcsó Ádám az AEK Larnacában, mivel utána már nem volt a keret tagja. Ciprusi lapok szerint az Anorthosis szemelte ki magának a 33 éves szélsőt.

20:41 Nemcsak Kecskés érkezhet Fehérvárra.

Az Öltözőn Túl egy másik korábbi válogatott játékost is említ konkrét név nélkül, aki Fehérvárra igazolhat. Reggel már említettünk több magyar játékost, akiknek bizonytalan a jövője jelenleg. Lang Ádám, Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám mind voltak válogatottak és Fehérváron is játszottak, igaz, utóbbival egy másik csapatot hoztak szóba. A szabadon igazolható játékosok közül Varga Kevin volt még válogatott.

20:41 Kecskés Ákos a Fehérvár célkeresztjében?

A mai napon egy igazolása már volt a Fehérvárnak, majd újabb két játékost boronáltak össze Pető Tamásékkal, este pedig az Öltözőn Túl arról számolt be, hogy Kecskés Ákos a Fehérvárhoz igazolhat. Kecskés jelenleg a Sepsi játékosa, de több mint valószínű, hogy nem számolnak vele ott ebben a szezonban.

20:25 Sallai Roland Törökország felé veheti az irányt.

Török sajtóhírek szerint a Galatasaray csapatánál folytathatja a pályafutását a német Bundesligában szereplő SC Freiburg magyar válogatott játékosa, Sallai Roland. A 27 esztendős szélső a távozó félben lévő Hakim Ziyechet pótolhatná az isztambuli klubnál, akik nem mellesleg most szerezték meg kölcsönbe az olasz élvonalbeli Napoli nigériai gólvágóját, Victor Osimhent.

20:21 Georgiai oldalak hoztak szóba középpályást a Nyíregyházával.

A GeoTeam oldala szerint a klub nélküli grúz védekező középpályás, Nika Kvekveskiri a Nyíregyháza játékosa lehet.

18:24 Tófol Montiel lehet a Kecskemét spanyol próbázója.

Korábban már az NSO beszámolt róla, hogy spanyol próbázó érkezhet Kecskemétre, az nb1.hu információi szerint Tófol Montielről lehet szó . A 24 éves jobbszélső támadó a Fiorentina és a Mallorca együtteseit is megjárta, július elseje óta klub nélküli.

18:02 Radosevic mégis távozhat Újpestről, ezúttal a Nyíregyháza került szóba

A Nemzeti Sport információi szerint az Újpest kivásárolja szerződéséből Helmich Pált Kecskemétről és Ognjen Radosevicet így kölcsönadja, méghozzá Nyíregyházára. Állítólag már meg is született az egyezség a klubok között.

17:56 A 12. igazolás is légiós lehet Győrben.

A csakfoci.hu információi szerint az ETO FC Győr az algériai Ahmed Nadhir Benboulalival erősítene a támadószekcióba. A 24 éves játékos jelenleg a belga Charleroi játékosa.

17:28 Német kapussal erősíthet a Fehérvár

Az nb1.hu információ szerint Philippe Kühn személyében a kapuba szerződtethet embert a Fehérvár csapata.

16:08 Radosevic nem lesz a Kecskemét játékosa

Az Öltözőn Túl posztolta pár órája, hogy Radosevic Kecskemétre igazolhat, jelen pillanatban azonban nem vált a KTE-hez a fiatal támadó.

16:03 Hamarosan bejelentheti Saldanhát a Ferencváros

Az FTC Facebook-oldala bejelentette, hogy hamarosan bejelent valamit, nagy valószínűséggel a brazil Saldanha érkezését.

15:59 Két távozó lehet a Ferencvárosnál

Az nb1.hu információi szerint Amer Gojak hamarosan aláírhat a Rijekánál. A bosnyák középpályásra decemberben számítottak utoljára tétmeccsen. Edgar Sevikyan pedig a Lokomotiv Moszkvához kerülhet kölcsönbe.

15:47 Kivindát is bejelentheti ma a Fehérvár

A Nemzeti Sport információ szerint a szabadon igazolható ukrán támadó, Daniel Kivinda megérkezett a Fehérvárhoz, márcsak a tanúsítványra várnak, hiszen a Dnipro megszűnése miatt az Ukrán Szövetségnek a játékos szabadon igazolható státuszát meg kell erősítenie.

14:28 Spanyol próbajátékos Kecskeméten, tárgyalások Novothnyval, Helmich Újpestre kerülhet

A Nemzeti Sport információi szerint egy szabadon igazolható spanyol próbajátékos érkezett Kecskemétre, aki 1 hetet tölt majd a szakmai stábbal. Eközben zajlanak a tárgyalások a Ruch Chorzówwal Novothny Soma átigazolása kapcsán, Helmich Pál pedig Újpestre kerülhet.

14:01 Amadej Marinic lehet a ZTE egyik kiszemeltje.

A szlovén balhátvéd jelenleg a Zalaegerszeg testvércsapatánál, a Lendvánál szerepel, a planetnogomet.si információi szerint a ZTE a a célpont.-írja a csakfoci.hu.

13:40 Bejelentések Kecskeméten, a klub hamarosan TikTok-csatornáján ismerteti új igazolásait

Az elmúlt 24 órában 5 játékos nevét is összeboronálták a lila-fehérekkel (Ryasko Mihailo, Berki Marcell, Szánthó Regő, Ognjen Radosevic és Novothny Soma), lassan kiderül, kik lesznek fix érkezők

13:15 Nem lassít a Kecskemét, konkrét ajánlatot tehettek Szánthó Regőért

Az nb1.hu számolt be arról, hogy a Kecskemét konkrét ajánlatot tehetett Szánthó Regő játékjogáért a Vasasnak és még az éjféli zárás előtt szeretnék megszerezni az U21-es válogatott támadót.

13:01 Berki Marcell a következő kecskeméti kiszemelt?

Az Öltözőn Túl egy lehetséges kölcsönvételről számolt be a Kecskemét részéről a fiatal fehérvári támadó, Berki Marcell esetében.

11:51 Radosevic Kecskemétre igazolhat

Az Öltözőn Túl információi szerint az Újpest fiatal támadója, Ognjen Radosevic a Kecskemét együttesében folytatja pályafutását. Tegnap egyébként szóba került Helmich Pál neve az Újpesttel, így akár a csere sem zárható ki.

11:41 Zsóri Dániel külföldre szerződhet

A Nemzeti Sport információ szerint a mai napon elválnak Zsóri Dániel és az MTK útjai. A támadó külföldön folytathatja pályafutását, de a tárgyalások csak a szerződésbontást követően kezdődnek meg.

11:36 Hangya Szilveszter is a Honvéd játékosa lehet

Az nb1.hu információ szerint a már korábban említett Farkas Balázs és Kesztyűs Barna mellett Hangya Szilveszter is a Honvédba igazolhat, miután egy ideje a csapattal edz és az orvosi vizsgálatokon is átment.

11:08 Szabó Bálintot kölcsönveheti a Fehérvár

Érkező után távozó is lehet Pakson, a Nemzeti Sport információi szerint a Fehérvár kölcsönveheti a Paks támadóját Szabó Bálintot, aki állítólag már Fehérváron edz.

10:50 Farkas Dániel a BVSC-ben?

Az Öltözőn Túl információi szerint a rutinos védő az NB II-ben szereplő BVSC-Zuglónál folytathatja pályafutását. Farkas korábban a Mezőkövesdben, legutóbb a DVTK-ban futballozott, utóbbival az NB II-t is megjárta.

Pór Károly információi szerint már átesett az orvosi vizsgálaton és hamarosan alá is írhat az ETO FC Győr fiatal támadója, Farkas Balázs és a korábban már Kispesten megfordult, jelenleg Nyíregyházán szereplő középpályás, Kesztyűs Barna.

Mire lehet számítani?

Tegnap is több pletyka napvilágot látott, amelyeknek a hivatalos bejelentésére ma sor kerülhet.

  • A Partizan Beograd brazil támadójával erősíthet a Ferencváros, Saldanha állítólag már Budapesten (csakfoci.hu)
  • Helmich Pál az Újpesthez kerülhet (csakfoci.hu)
  • Rhyasko visszatérhet Kecskemétre, rajta kívül Novothny Soma is kiszemelt (csakfoci.hu)
  • A Brentford ír védője, Valentino Adekoun Diósgyőrben köthet ki (TM)
  • Amadej Marinic„> (Öltözőn Túl)
  • Edgar Sevikyan kölcsönben távozhat a Ferencvárostól, az örmény szélsőt a Lokomotív Moszkva várja

Korábbi sajtóhírek, amelyekből talán még lehet valami:

  • A Nemzeti Sport információ szerint a Fehérvár megegyzett a 19 éves ukrán támadó, Daniel Kivinda szerződtetéséről, azóta azonban még nem történt hivatalos bejelentés.
  • Állítólag több NB I-es kérője is volt a Kozármisleny gólgyárosának, Kirchner Krisztiánnak, a csakfoci.hu a Kecskemétet említette.
  • Egy héttel ezelőtt jelent meg a lengyel sajtóban a hír, miszerint a Ferencváros szerződtetné a Jagiellonától az angolai támadót, Afimico Pululut, de ennek a transzfernek már egyre kevesebb az esélye arra, hogy végbemenjen.
  • Korábban felmerült Hinora Kristóf távozása is a Vasastól, mivel a 26 éves játékos még nem volt keretben egy bajnokin sem az idei szezonban.

Játékossors

A mellőzött játékosoknak egyre kevesebb opciójuk van még idén nyáron távozni, viszont több európai bajnokságban nyitva van még az átigazolási ablak , de ha Magyarországon belül akarnak klubot váltani, azt csak ma tehetik már meg. Legtovább egyébként Panamán van nyitva az átigazolási ablak, egészen november 30-ig lehet odaigazolni. Az UEFA tagállamai közül Izraelben tart legtovább az átigazolási időszak, amely ott szeptember 16-án zárul.

Mivel már 2 hónapja tart a szezon, több mellőzött játékos esetében érhet a váltás. A Ferencvárosnál Aaneba, Loncar, Gojak, Esiti és Bassey sorsa is kérdőjeles, ha az NB I-ben szeretnék folytatni, akkor nincs sok idejük a váltásra, de külföldre a későbbiekben még eligazolhatnak. Korábban Gruber Zsombor kölcsönadása is felmerült, végül úgy néz ki, hogy marad az FTC-ben.

Fehérváron a két kölcsönből visszatérő játékos, Franck Bambock és Lirim Kastrati nem kapott eddig lehetőséget, míg az MTK-nál Thiam és Zsóri került partvonalon kívülre. A Paksnál Skribek Alen nem játszott a felnőtt csapatban a szezon során.

Légiósaink közül Szalai Attila, Lang Ádám, Lisztes Krisztián, Vancsa Zalán, Kleinheisler László, Kecskés Ákos és Gyurcsó Ádám jövője kérdéses csapatánál, Lisztes valószínűleg a Frankfurt második csapatában fog játszani, a többi játékos előtt egy másik külföldi bajnokság vagy a hazai NB I lehet opció a maradás mellett.

Szabadon igazolható játékosok

Varga Kevin, Hangya Szilveszter és Varga Roland is szabadon igazolható többek között korábbi válogatottak közül, de Prosser Dániel, Litauszki Róbert, Csősz Richárd, Takács Ronald, Biben Barnabás, Szivacski Donát, Szőke Adrián, Csonka Bonifác, Berki István, Dombó Dávid és Nagy Gergely szintén szerződtethető jelen pillanatban az átigazolási időszak végét követően is, mivel nincsen klubjuk.

FRISSÍTÉS: Varga Rolandot végül a Paks szerződtette, viszont Zsóri Dániel klub nélküli lett.