Pető Tamás dühösen nyilatkozott a nemzetközi kupabúcsút követően – ,,Akiben nincs meg a motiváció, az nem fog játszani”

Mint arról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Fehérvár FC csapata 2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a ciprusi Omonia Nicosia ellen a Konferencia-Liga selejtező 3. fordulójának visszavágóján, így Pető Tamás fiai kettős vereséggel, 3-0-s különbséggel búcsúztak a nemzetközi kupaszerepléstől.

fotó: Nemzeti Sport

Az összecsapást követően Pető Tamás értékelte a pályán látottakat az M4 Sportnak.


Pető Tamás, a Fehérvár FC vezetőedzője: ,,Az első félidőben hiányzott belőlünk minden, a dinamika, a gyorsaság, az agresszivitás, a pozitív gondolkodás. A szünetben ennek hangot is adtam az öltözőben, ezért is lett valamivel jobb a játékunk a második félidőben, de messze vagyunk a szezon eleji formánktól. Messze nem játszottunk olyan jól, mint a felkészülési mérkőzéseken.”

Az 50 éves szakember szerint akinek nincsen motivációja, az a jövőben sokkal kevesebb lehetőséget fog kapni tőle a tétmérkőzéseken.

,,Egy csapat nem engedhet meg magának ilyen első félidőt, ez mind hozzáállás kérdése, a fáradtságot el lehet tüntetni motivációval, akiben meg nincs meg a motiváció, az nem fog játszani. Ennek biztosan lesznek következményei a jövőben."

fotó: MTI


A Fehérvár FC számára véget ért az idei nemzetközi kupaszereplés, így mostantól fókuszálhatnak a magyar bajnokságra és majd a MOL Magyar Kupára.