Már másodszor vert NB II-es csapatot a nyáron a Bicske, debütált a hazaiknál az új igazolás

Gyirmótra látogatott szombaton a Bicskei TC csapata.

A meccs elején máris beköszöntek a hazaiak, Pyschur szolgálta ki Miknyóczkit, ám a gólt les miatt érvénytelenítették. Ezután a Bicske veszélyeztetett, Beliczky próbálta átemelni Hársfalvit, de a gyirmóti kapus védett. A 43. percben Sóron végzett el balról egy szabadrúgást, amit Molnár Sándor a gyirmóti kapuba csúsztatott (0-1). A második félidőben Horváth Rajmund és Hudák Martin előtt is adódtak lehetőségek, de ezek kimaradtak, Adamcsek szabadrúgása pedig a kapufát találta el.

A Bicske július 3-án a Soroksárt, július 13-án pedig a Gyirmótot is 1-0-ra győzte le felkészülési mérkőzésen.

Gyirmót FC Győr 0-1 Bicskei TC (Molnár 43′)

kép: Gyirmót FC Győr

Gyirmót: Hársfalvi (Kecskés) – Szegi, Lányi B. (Hudák D.), Hajdú (Rozs), Helembai (Csörgő)– Kiss N. (Hudák M.) – Molnár J. (Horváth R.), Kovács D. (Katona), Madarász, Miknyóczki (Ominger B.) – Pyshchur (Adamcsek)

Vezetőedző: Tamási Zsolt

Bicske: Illés B. – Ganszler (Szalai D.), Bozsoki, Molnár S., Tifán-Péter (Szontagh) – Kispál (Rendi)– Dulló (Varga B.), Király P. (Márkus), Hirman (Schilkraut) – Beliczky (Varga Sz.), Sóron (Puruczki)

Vezetőedző: Csordás Csaba

A Gyirmótnál debütált a pénteken szerződtetett Kiss Norbert. A 20 éves középpályás Felcsútról érkezett, a 2022-23-as idényben a Tiszakécske csapatában már szerzett NB II-es tapasztalatot, Gyirmóton 2+1 évre írt alá.

kép: Gyirmót FC Győr