BVSC-Zugló – Budapest Honvéd FC 1–6 (felkészülési mérkőzés)

Mindkét csapat újonc az NB2-ben, a Honvéd fentről, a BVSC lentről érkezett. Ezen a meccsen most nem látszódott hogy ez a két együttes azonos osztályban fog az ősztől szerepelni. Nyilván még van csaknem két hét a bajnoki rajtig, ami még sok mindenre elég lehet. A mérkőzés amúgy bővelkedett a nagyon szép gólokban, különösen a Honvéd harmadik találatát ajánlatos megnézni.


BVSC: Kovács B. – Lénárt (Zöld, 86.), Hesz (Májer G., 58.), Benkő-Bíró, Király Á., Nagy J., Csősz (Danka, 86.), Mészáros, Vernes (Szilágyi Gy., 86.), Tóth L., Horváth R.
Vezetőedző: Urbán Flórián

Honvéd: Dúzs – Kovács N., Szabó A. (Horváth M., 38.), Kálnoki-Kis (Kocsis G., 66), Benczenleitner – Adorján, Eördögh, Keresztes – Kocsis D. (Krajcsovics, 80.), Kerezsi, Átrok
Vezetőedző: Pinezits Máté

Góllövők: Horváth R. (38.), ill. Kerezsi (9., 41.), Kocsis D. (12.), Kovács N. (47.), Adorján (80. — tizenegyesből), Keresztes 89.)

Pinezits Máté vezetőedző (Honvéd): „A legfontosabb számomra, hogy amiről hétközben a pályán és az öltözőben beszéltünk a csapattal, arra jól reagáltak a srácok. – Nagy gratuláció a csapatnak és nem azért, mert nyertünk, nem azért, mert sok góllal győztünk, hanem mert jól reagált a társaság a történtekre, most ez volt a legfontosabb. Persze az önbizalomnak jót tesz egy ilyen siker, viszont az előző héten sem dőltünk a kardunkba, két hete sem gyújtottunk örömtüzeket, ahogyan most sem tesszük. Szerénynek, alázatosnak kell maradni és tiszta fejjel tenni a dolgunkat.“

Videó: https://www.youtube.com/@budapesthonvedfc Forrás: http://honvedfc.hu/