Újabb erősítés Győrben, volt Fradi játékost igazolt az ETO

Michal Skvarka személyében egy rutinos, és méltán ismert középpályással erősödött az ETO egyre értékesebb kerete. A 30 éves játékos a görög második vonalban szereplő APO Levadiakos csapatától tette át székhelyét Győrbe. Korábban szerepelt Zsolnán, Krakkóban, és a Fradi színeiben is, de még hazája válogatottjában is bemutatkozhatott. A kétszeres szlovák válogatott támadó középpályás érkezésével már -ha a kettős állampolgárokat illetve a külhoni magyarokat nem vesszük figyelembe- 4 külföldi szerepel az ETO-ban, és ez a szám még jó eséllyel növekedni fog az elkövetkezendő napokban.

Kép: ETO FC

Skvarka már most nagyon várja a bajnokság kezdetét, és azt, hogy játszhasson a nagy múltú ETO színeiben.

Michal Skvarka:Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az ETO-hoz. Játszottam már Magyarországon, tisztában vagyok vele, hogy a klubnak nagyon szép a történelme, és hogy milyen nagy játékosok szerepeltek itt. Elég csak megemlíteni a közelmúltból Priskin Tamást, akit úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni a magyar futballt kedvelői körében. Nagy céljaink vannak, keményen dolgozunk, és ezek érdekében mindent meg fogunk tenni. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek ETO mezben.

A nagyszerű munkát végző sportigazgató szerint Skvarka is erőssége lesz a csapatnak.

Köteles László:Nagyon rutinos, nemzetközi tapasztalattal rendelkező futballistával erősödtünk, aki jól ismeri a magyar futballt. Technikás, intelligens játékos, jól lát a pályán, biztos vagyok benne, hogy nagy erőssége lesz a csapatnak