Három fix egyes. Egy szerencsejátékos naplója (2022.08.13)

Ezen a héten mindössze három mérkőzést játszottam meg. Mindháromnál a hazai csapat győzelmét favorizáltam. Menjünk sorban:

A Gyirmót remekül kezdte a bajnokságot, két meccs alatt nyolc gól rúgott, miközben csak egyet kapott. Két héttel ezelőtt Pécsett 1-0-ra kikapott a Békéscsaba, és bár a múlt héten otthon 6-1-re verte a Barcikát, én azt a meccset az emberelőny és egyéb tényezők miatt nem veszem mérvadónak. Úgy gondolom, hogy nyer a Gyirmót.

1 hete a Hungária körútiak 3-1-re vezettek Szentlőrincen. Egy többszörösen megnyert meccset sikerült elszórakozniuk döntetlenre. Biztos vagyok benne, hogy ennek megvolt a következménye és Bognár György rendet tett az öltözőben. A Dorog még pont nélkül áll, és amúgy a két csapat játékosállománya között is jelentős a különbség. Minden az MTK sikere mellett szól.

A Fradi is és a Vidi is kupameccset játszott a héten, de a Fradi két nappal korábban, és nem kellett utaznia sem. A fehérváriakat jól összerakta Michael Boris. Azt várom, hogy folyamatosan jobbak lesznek majd, de úgy vélem hogy a Fradi ellen ez még kevés.

A három meccs végeredményének eltalálása esetén 1000 forintra 4.455 forint ütheti a markomat.

Az elmúlt hét csúfosra sikeredett. Öt mérkőzésből mindössze csak egyet sikerült eltalálni.