A semmit sem érő 12 találat… – Egy szerencsejátékos naplója (2022.10.01.)

Októberre ébredtünk, és arra, hogy zuhog az eső. Ez a sok víz biztos jót tesz az aszálytól megtépázott földeknek, de a focimeccsre járóknak kevésbé. De ha hinni lehet az időjárási előrejelzéseknek, akkor délutánra, és pláne vasárnapra már jobb idő lesz.

A múlt héten a válogatott meccsek miatt nem volt forduló az NB1-ben és az NB2-ben, így utoljára két hete írtam a naplóba, akkor tizennégy meccsre tippeltem, és tizenkettőt eltaláltam. A totón egészen jól fizetne egy tizenkettes találat, de itt most semmit. Mindamellett csak gratulálni tudok az Iváncsa és az ESMTK csapatának ahhoz, hogy továbbjutottak jóval esélyesebb ellenfelükkel szemben!

Térjünk rá akkor erre a hétre! Én azt az elvet vallom, hogy soha nem fogadok nagyobb összeggel annál, mint, amit mozijegyre költenék, és igyekszem olyan meccseket megjátszani, amelyeket aztán vagy személyesen, vagy a TV-ben megnézek. Ha úgy vesszük, akkor a fogadásra fordított összeggel a fokozott élményt fizetem meg, és ugye a végén akár még nyerhetek is. 🙂

Szombaton egy meccs lesz azok közül, amelyeket kiválasztottam a fogadás során. Korábban Zalaegerszegen és Pakson is nyerni tudott a Kisvárda, miért ne nyerhetne a kieséstől menekülő Újpest ellen. Úgy vélem, hogy komoly esély van erre.

A többi mérkőzést vasárnap játsszák. Úgy vélem, hogy ezeket a tippeket nem kell különösképpen indokolni, mert mind a négy csapat kimagaslik a mezőnyből. A Fradi az NB1-ből, a másik három pedig az NB2-ből. Akár hazai pályán, akár idegenben játszanak, egyértelműen esélyesek a győzelemre.