4 meccs 120-szoros nyeremény – Egy szerencsejátékos naplója (2022.09.09.)

Az elmúlt héten nagy fölénnyel nyert a Fradi és az MTK is, sőt a Barcika is behúzta otthon a Csákvár ellen, de mindez semmit sem ért, hiszen a Kisvárda hazai pályán bukott el a Honvéd ellen.

A múltheti négy papírforma tipp után ezen a héten egy olyan szelvényt töltöttem ki, amely biztos, hogy sok olvasót meg fog lepni, de igyekszem megmagyarázni. A Kecskemét remekül mutatkozott be az NB1-ben, és bár a csapat eddig elsősorban hazai pályán vitézkedik (idegenben még nyeretlen), de az eddigi fordulókban egyik alkalommal sem állt messze attól, hogy három ponttal térjen haza. És ugye a Honvéd sem túl acélos otthon, hiszen még egyszer sem nyert.

Hosszú évek óta nem nyert Újpesten a Vasas, de mikor, ha nem most. A lila-fehérek meg vannak roggyanva, a Vasasnál meg plusz impulzust hozhat az új edző személye.

Legutóbbi négy mérkőzéséből összesen tíz pontot szedett össze az ETO. Bár a PMFC is jó szezont fut, de úgy gondolom, hogy a győriek esélyesebbek.

És a csattanó a végére! Csütörtökön óriási sikert ért el a Fradi, a győzelem értékét növeli, hogy a mérkőzés jelentős részében emberhátrányban játszott. Tény, hogy hosszú a kispad, és ha nem a Kisvárda lenne az ellenfél, akkor szinte biztosra venném, hogy a Fradi begyűjti otthon a három pontott… A múlt héten a Kisvárda keresztúlhúzta a számításaimat, és elvitte a tippszelvényem, ennek ellenére kitartok mellette, meglepetést szimatolok!

Ezúttal nem babra megy a játék, ha mind a négy meccs eredménye bejönne, akkor 120 ezer forinttal gyarapodnék, de lássuk be erre nem sok az esély.