Élvonalbeli csapat ellen győzött a Budapest Honvéd

Negyedik felkészülési mérkőzését vívta hétvégén a Honvéd női együttese, ismét egy NBI-es csapat ellen pályára lépve.

NŐI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD FC–BUDAÖRS SC 2–1 (1–1)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

G: Ambach (21.), Nádudvari (62.)

Három héttel a bajnokság folytatása előtt, a kemény felkészülési szakaszban állt ki a Honvéd együttese a Budaörs ellen. A lányokon látszódott a fáradtság, és a dekoncentráltabb játék, ennek ellenére megnyerték a találkozót.

Ambach Dézi a 21. percben szerzett találatot (amire még válaszolni tudott a 34. percben a Budaörs), Nádudvari Anna pedig a 62. percben lőtt gólt az ellenfél kapujába, így a Honvéd együttese 2–1-re nyert a Simple Női Liga 12. helyén álló, és szombaton már bajnokit játszó budaörsi gárda ellen.

Martin Masaryk vezetőedző a következőképpen értékelte a mérkőzést: – Játszhattunk volna jobban, ettől függetlenül gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Tetszett, ahogy hozzáálltunk a mérkőzéshez, futballozni próbáltunk, az első félidőben sok taktikai elem visszaköszönt, amelyeket edzésen gyakoroltunk, jó volt látni mindezt a pályán. Voltak időszakok, amikor kevésbé voltunk koncentráltak, ezt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hiszen egy jó ellenfél könnyedén megbünteti az ilyen kihagyásokat. Bízom benne, hogy a csapat sokat fejlődik még az első bajnoki találkozóig!