A Honvéd az élvonalból erősítette meg csapatát – Sipőcz Virág és Dénes Viktória érkezett

A Honvéd az előző bajnoki évben nyeretlen maradt, egy döntetlen mellett 17 vereséggel fejezte be a Női NB2 Keleti csoportjának küzdelmeit. A nyár folyamán a vezetők nekiláttak a csapat megerősítésének.

A 17 éves Sipőcz Virág fiatal kora ellenére már 15 első osztályú meccsen játszott, ebből 5 alkalommal kezdőként. Összesen 3 gólt ért el.

Sipőcz Virág: „A bátyám már fiatalon futballozott én pedig gyakran csatlakoztam hozzá, így a foci az életem részévé vált. Nagy váltásnak tűnhet, hogy a PAFC-tól a Honvédhoz igazolok, de úgy éreztem, hogy tudok azonosulni a kispesti tervekkel, szeretnék a csapattal feljutni az NB I-ben és célunk, hogy a kupában is minél jobban szerepeljünk. A körülmények adott a jó munkához, én pedig szeretem a kihívásokat, ez az átigazolás jót tehet a pályafutásomnak. Meghatározó tagja szeretnék lenni a Honvédnak és a válogatottság is a céljaim között szerepel.“


A 22 éves Dénes Viktória Újpestről érkezett, ahol az elmúlt bajnokságban 19 NB1-es meccsen játszott, ebből 16 alkalommal kezdőként.

Dénes Viktória: „Bár sportos család vagyunk, rajtam kívül senki sem focizott nálunk, én viszont amin elkezdtem járni, már rúgtam a labdát, csak a fociban tudtam igazán kibontakozni, tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A csapat kitűzött céljai nagyon szimpatikusak a számomra, mind adott ahhoz, hogy ezeket a célokat el is érjük és az első osztályban szerepeljünk a Honvéddal. A kimagasló körülmények hozzájárulhatnak az egyéni fejlődéshez is, nagyon várom már a közös munkát.“

Forrás: https://honvedfc.hu/


BUDAPEST HONVÉD

Érkezők: Angyal Petra (Kelen), Széchenyi Szonja (Puskás Akadémia), Dénes Viktória (Újpest), Sipőcz Virág (Puskás Akadémia)

Távozók: