Újabb győzelmet aratott a DVTK a felkészülésin

Szerdán a Soroksár SC fogadta a DVTK női labdarúgó csapatát. A vendégek már a félidőben megszerezték a vezetést, a végeredmény pedig fölényes DVTK győzelmet hozott. A csapatból Ele Avery duplázott, és Krisztin Sára, Oláh Adrienn valamint Papp Sára is hálóba talált egy-egy góllal.

Felkészülési mérkőzés

Soroksár SC – DVTK 1-5 (1-2)

DVTK: Ádám (Orgoványi, 46.) – Somogyi (Sain, 36.), Geréd (Komlós, 46.), Havasi, Mikó, Madarász, Boros K. (Szolomájer, 65.), Nagy L. (Katona, 46.), Nagy P. (Papp S., 46.), Oláh A. (Smajic, 46.), Krisztin (Avery, 46.). Vezetőedző: Bém Gábor

Gólszerző: Gőrik (1-0) a 25., Oláh A. (1-1) a 42., Krisztin (1-2) a 44., Papp S. (1-3) az 50., Avery (1-4) az 54., Avery (1-5) a 67. percben.

Bém Gábor vezetőedző a mérkőzés után a következőket nyilatkozta: – Az első félidő 30. percéig nem találtuk a játék ritmusát, ekkor az ellenfelünk többször letámadott bennünket a saját zónánkba és több helyzetet alakított ki. A második félidőben már jóval többet birtokoltuk a labdát és átvettük az irányítást, aminek az lett a következménye, hogy sok támadást vezettünk és a helyzeteket gólra váltottuk.