Szurkolói délutánt rendez az ETO a Puskás Akadémia elleni hétközi mérkőzés napján

A 10. forduló küzdelmeinek nagy részét a hétvégén játszották, viszont két találkozót, az ETO – Puskás Akadémia, illetve a Haladás – Soroksár mérkőzést elhalasztott időpontban rendezik. Utóbbi összecsapás majd jövő héten lesz, az ETO azonban most szerdán fogadja a Puskás Akadémia együttesét, a nem túl szurkolóbarát 15 órai kezdettel. Ennek ellenére mindent megtesz azért a zöld-fehér klub, hogy több nézőt csalogasson ki a mérkőzésre. Ezúttal egy szurkolói délután keretein belül nyílik lehetőség a találkozó alatt fotózkodni, autogramot kérni, vagy éppen kötetlenül beszélgetni a másodosztályban listavezető férfi csapat tagjaival.

Kép: Szokodi László

„Az ETO FC Győr szurkolói délutánt tart, amelyre nagy szeretettel várja a stadionba a győri és Győr környéki iskolákat, szurkolói csoportokat, baráti és céges társaságokat!” – szól a felkiáltás a győriek honlapján. Teljes mértékben érthető, kell a buzdítás, hiszen a Ferencváros elleni 0-0-s döntetlen után újabb rangadó előtt az ETO-s hölgyek. Az ellenfél a 4. helyen álló Puskás Akadémia lesz, amely nagyon komoly játékerőt képvisel, nem véletlen jutottak el tavaly a Simple Női Kupa döntőjébe.

Nem túlzás kijelenteni tehát, hogy rangadó lesz a szerdai összecsapás. A kérdés már csak az, hogy mely csapat fogja azt megnyerni. Egyértelműen a még veretlen zöld-fehérek a favoritok, de a tavaly óta még jobban megerősödő felcsúti csapat is képes lehet a bravúrra, így egy nagyszerű mérkőzésre van kilátás.

Kép: https://www.eredmenyek.com/