Szünet után fordított és nyert a DVTK

A Simple Női Liga 14. fordulójában a Szekszárdot fogadta a DVTK női csapata. A hazai együttes félidőben még vesztésre állt, ám a második félidőben nem csak kiegyenlített, hanem összesen négy gólt lőve meg is nyerte a mérkőzést.

Simple Női Liga NB I. 14. forduló

Diósgyőri VTK – Szekszárdi WFC 4-1 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Sovány Liza (Kovács Zoltán, Dobos Kitti)
DVTK: Orgoványi – Somogyi, Geréd, Komlós – Nagy L., Katona, Smajić, Sain, Boros K. – Oláh A., Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor
Szekszárd: Török – Jáhn, Kágyi Á., Kovács Á., Schell, Nagy-Cseke, Vári, Kágyi K., Taylor, Acsádi, Kiss L.. Vezetőedző: Micskó Márk.

Csere: Kiss L. helyett Sereg a 26., Sereg helyett Prigli a 82., Katona helyett Nagy P. a 46., Smajic helyett Madarász a 65.,
Sárga lap: Schell a 9., Kovács Zs. a 30., Somogyi az 59., Smajić a 63., Kágyi Á. a 63. percben.
Gólszerző: Sereg (0-1) a 27., Nagy P. (1-1) a 65., Sain (2-1) a 70., Nagy L. (3-1) a 83., Nagy P. (4-1) a 90. percben.

Bém Gábor vezetőedző a mérkőzés után a következőképpen értékelt: – Nagyon jó ritmusban kezdtük a mérkőzést és már az elején beszorítottuk ellenfelünket. A kapott gól ellenére végig kézben tartottuk a mérkőzést és a második félidőben remek támadásokat vezettünk, melyekből sikerült gólokat rúgnunk. Ma a csapat küzdeni tudását is lehetett dicsérni. Gratulálok a lányoknak és a stáb tagjainak is!