Margret Kratz kijelölte a játékoskeretet az utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésre

Két kapusát lecserélte az utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésre Margret Kratz, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

    Fotó: https://valogatott.mlsz.hu/

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján megjelent névsor alapján összesen három változás van a keretben: a Pongrácz Ágnes, Szőcs Réka, Terestyényi Anna kapustrióból ezúttal csak Szőcs kapott meghívót, mellette Borók Dorina és Schildkraut Fruzsina bizonyíthat. A védők között az északírek elleni mérkőzésekről távol maradó Turányi Lilla kapott ismét bizalmat.
    A magyarok jövő pénteken 20.30 órától Írország vendégei lesznek a dublini a Tallaght Stadiumban, Albániával pedig négy nappal később, 19 órától csapnak össze az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Utóbbi találkozó jegyeit 1500 forintos egységáron lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. 

A válogatott a női Nemzetek Ligájában eddig négy mérkőzésből egyet megnyert, egyet elveszített, két alkalommal pedig döntetlent játszott, így két fordulóval a sorozat csoportkörének vége előtt második helyen áll egy ponttal megelőzve az északíreket, akik ellen a hazai pályán elért 3-2-es győzelem után idegenben 1-1-re végzett.
    A decemberi ellenfelek közül az albánokkal szeptemberben szintén 1-1-es döntetlent játszott a Kratz-csapat, amely Írországtól 4-0-ra kapott ki.

Forrás: http://www.mti.hu