Győztesként távozott a Ferencváros női csapata Budaörsről

Sztanovics és Diószegi góljával 2-0-s győzelmet aratott a Fradi a Simple Női Liga 14. fordulójában.

Simple Női Liga, 14. forduló
Budaörs – FTC-Telekom 0-2 (0-0)
Budaörs Városi Stadion
FTC-Telekom: Kosztics – Ott, Csigi, Kovács (Gődér, 83.) – Papp, Fenyvesi – Hubbard, Edwards (Kovács L., 83.), Csányi, Czellér (Sztanovics, 44.) – Diószegi (Kovács, 77.)
Vezetőedző: Albert Flórián
Gólszerzők: Sztanovics (56.), Diószegi (70.)

A ferencvárosi együttes már az első félidőben fölénybe került, és több helyzete is adódott. Az ötödik percben Edwards került a kapu közelébe, de lövése mellé ment. Ezt követően a 22. percben Fenyvesi kapott remek labdát, azonban Szőcs kezébe lőtt. A vendégek további próbálkozásai sem hoztak eredményt, így a szünetre gól nélkül mentek a csapatok.

A második játékrészben a Fradi tovább folytatta a támadásokat. Az 56. percben Papp lőtt kapura távolról, a remek lövés azonban csak egy kapufát ért. Az együttes azonban újra megszerezte a labdát és Sztanovics egy kitűnő egyéni megoldás után a hálóba lőtt (0-1). A 63. percben Csigi fejelte Szőcs kezébe a labdát, majd néhány perccel később Fenyvesi lőtt távolról, de a hazaiak kapusa ismét jól védett. A 70. percben Szőcs ismét jól hárított, és kivédte Edwards távoli lövését, ám a kipattanót Diószeginek már sikerült berúgnia (0-2). A Ferencváros tehát végül kétgólos győzelmet aratott a Budaörs felett, és továbbra is magabiztos előnnyel vezeti a tabellát.